walldemar Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Caut schema amplitunerului din foto , avand partea de tuner asemanatoare cu a radioreceptorului Pionier ,iar amplificatorul de putere cu 4 tuburi 6P3S. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Posteaza citeva imagini cu interiorul; la prima vedere pare o constructie artizanala. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 S-a mai discutat aici despre un aparat asemanator http://www.elforum.info/topic/77689-statie-de-radioamplificare-cu-tuburi-neidentificata/ Poate fi produs de Radio Progres sau Electromagnetica.Cum spunea colegul @remus68, fotografia de interior ne poate ajuta sa-l identificam. Link spre comentariu
walldemar Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Sunt totusi generatii diferite , aparatul mentionat mai sus dateaza de la sfarsitul anilor '60. Al meu este cu aprox 20 de ani mai vechi.Foto interior : Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Nu prea existau lămpi novale în anii 40. Pare artizanal după melanjul de tuburi şi piese folosite (ruseşti, rdg-iste, ungureşti, ceheşti), un aparat de radioficare sătesc sau de cartier, întreprindere... Link spre comentariu
walldemar Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 (editat) In pozele postate , nu sunt socluri novale .Structura pare sa fi continut 2 x EYY13 , AZ4 , 4 x 6L6GA (6P3S) , 6N9S , 2 x EF22 , 6B8 (S sau M) , 6A7 (6A10S).Aparatul e posibil sa fi fost produs de cooperativa Radio Progres , pe la inceputul anilor '50. Editat Septembrie 30, 2014 de walldemar Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Pozele sînt mici, păreau mai mici şi soclurile octale din bachelită sau ce o fi, m-au indus în eroare. Chiar la EYY13 mă gîndeam ptr soclurile germane 1938. Editat Septembrie 30, 2014 de zal Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Va salut,Condensatorul variabil de acest tip , cu acest tip de tambur, este identic cu cel de la radioreceptorul " Pionier Electromagnetica " EM 541. ca si anasamblul bobine-comutator, intalnit la toate aparatele din aceasta familie.P.S.Cu certitudine, am vazut ce scrie in primul post insa numai la aparatul mentionat s-a utilizat astfel acest tip de CV. Link spre comentariu
walldemar Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Sasiul si carcasa dupa demontare accesorii urmeaza a fi sablata la un atelier de specialitate.Stie cineva daca se mai gasesta legendara vopsea "lovitura de ciocan"? Link spre comentariu
nelu F Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Cauta dupa vopsea 3 in 1. Se gaseste si lovitura de ciocan. Link spre comentariu
walldemar Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Multumesc pentru informatie , am cautat fara rezultat printre spraiuri . Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 http://www.preturimateriale.ro/vopsea-lovitura-ciocan Eu am luat din dedeman o cutie cu vopsea de culoare albastra, prin primavara. Nu am mai trecut recent prin magazine de profil, dar sigur se mai gaseste. Link spre comentariu
walldemar Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 OK , multumesc , aspectul final este cel cunoscut ? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Da. Nu a fost nici o problema cu calitatea vopselei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum