fonastaler Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Va salut, Am un tv AKAI model LT 2601-AB, cu urmatoarele manifestari: -imaginea flutura, se valureste pe tot ecranul.Am schimbat condensatorii din sursa, dar nu s-a intamplat nimic. -Pe centrul ecranului, are o banda verticala mai inchisa (asa cum se poate vedea din imaginea postata Va rog cateva sugestii si eventual o schema. Deasemeni v-as ruga daca stie cineva , ce echivalent are transformatorul de linii de la un tv.Watson FA 5100. Pe transformator scrie: DNF A 2002 B; E 136049; 93073 Va nultumesc anticipat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) ...unde e ...imaginea?!?! Corect este : DNF-FA 2002 B si are echivalent HR7483,FBT7483! Editat Septembrie 16, 2014 de BUGHIU 1 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 in lipsa imaginii putem presupune ca e din vina condesatorului de intrare de valoare intre 47....100 micro la 400 volti.....simptom specific...este primul condensator dupa puntea redresoare spor si bafta Link spre comentariu
fonastaler Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 http://ge.tt/95K7fIx1?cMultumesc ptr. informatiile primite pana acum.Mai sus este link-ul, care cuprinde o poza si un filmulet cu manifestarile defectului expus in prima postare. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 (editat) http://ge.tt/95K7fIx1?cMultumesc ptr. informatiile primite pana acum.Mai sus este link-ul, care cuprinde o poza si un filmulet cu manifestarile defectului expus in prima postare. pare a avea si o banda lata pe mijocul ecranului,sau ma insel? daca am dreptate este defect de display, tcon Editat Septembrie 17, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
fonastaler Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Da, are si o banda lata pe ecran.Se vede si pe filmulet, dar mai bine pe poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum