Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif pentru fullrange camera

Vizitator kiri

Postări Recomandate

va rog ajutati-ma sa ma hotarascce dif sa-mi iau?camera aprox 4x5muzica 80% rockvreau neaparat sa se simta basul in pieptam luat jbl gto1202 si nu sunt multumit de el,e "puturos",nu reda toba mare cum imi place mievreau ceva (daca se poate )sa dea senzatia de livema gandeam la ceva de 12'' e12-250 sau chiar wpu1208(mai greu cu banii)astept parerile voastre.mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• radue

2

• FIXVID

2

Top autori în acest subiect

pa800K+PCT300 ar fi o combinatie mai hi-fi care sa sune bine (dar nu cred ca o sa o simti totusi in piept..)eventual sa folosesti E12+PHT dar impreuna cu subul actual pt subbass

Link spre comentariu

Daca vrei sa redea toba mare cum trebuie atunci ai nevoie de un subwoofer care sa cobaore fara probleme pana in 35-40de Hz, lucru cam greu de obtinut pt ca ai nevoie de aceste frecvente peste F3.Oricum, dintr-un mp3 sau si dintr-o inregistrare pe cd, la rock nu vei auzi o toba mare identica ( sau macar sa sune asemanator ) cu aceea live, pt simplul motiv ca ei nu pun accentul.O inregistrare cu o toba mare ce coboara bine: Placebo - infrared; acolo ai intradevar toba care sun mai bine ( in sensul de mai jos ) fata de altele.

Link spre comentariu
Vizitator kiri

bine,inteleg ca inregistrarea nu reda 100%sunetul natural al tobei,dar rugamintea mea, recomandati-mi niste difuzoare care sa-mi redeatoba asa cum este ea imprimata pe cd,mp3...si neaparat sa o simt!la nevoie pun si dif de 15'',cu toate ca as prefera 12''alta intrebare: ce parere aveti de wpu1208?ati lucrat cu el?

Link spre comentariu

ca sa redai toba mare nu ai nevoie de f3 scazut; rar vezi la concerte (serioase )sisteme care sa coboare asa mult in frecventa (40-35hz) si totusi toba este redata asa cum trebuieeu am wpu1208, coboara bine in frecventa (sub 40hz), GD destul de mic si cu toate astea am ascultat un combo de la Fender (2*10") care reda toba mai realist, cu o percutie aproape indentica tobei din realitate; si sa nu mai zic de f3 ul ridicat ce se simtea in unele melodii cu bas profund. Mai trebuie sa recunosc ca acel combo a costat in jur de 14 mil :goodman:

Link spre comentariu

Este adevarat...dar sunt curios pe partea de subbas cat de bine se descurcau acele difuri.Toba mare, neprocesata ( fara egalziator, limitator etc ) coboara foarte mult...Eu am auzit toba mare ( bineinteles procesata ), dar care zguduia un stadionu intreg ( fanii stiu ce a fost la 23 iunie ) si de cborat cobara cam pana in 40 Hz.Cu un difuzor bun de midbas/bas ( gen WPU ) cred ca reusesti sa obtii acel kick cautat. In legatura cu subbasul nu ma pronunt, ca nu l-am ascutlat, dar cred ca face fata si la subbas.Te rog spune-mi niste piese unde tie iti place cum suna toba mare, asa ca sa stiu si ce gusturi ai.Eu cred ca tie ti-ar trebui un difuzor de 15", de subwoofer, foarte capabil, cu amplificare sanatoasa, cares a poata sa redea bine pana in 40-45 Hz si sa poata sa aiba si kick necesar. Un amplificator puternic este necesar ca sa poti sa-i dai la difuzor putere curata, deci sa fie capabil sa scoata acei cativa dB cu care toba este deasupra anumitor instrumente.Ar merge si cu 12", dar atunci te vei limita la max 93-94 dB; dar iese mai compact.Totusi spune si ce buget ai...

Link spre comentariu

cred ca pe 'red hot chili peppers - dani california' am auzit diferente destul de evidente intre wpu si acel combo de la fender

Fender Rumble :

Posted Image

pe partea de subbas nu se descurca bine deloc, apreciez un f3 pe la 55-60hz

are vasile in oferta 12MB700 cu qts extrem de mic 0.19 ; cred ca ar fi numai bun pe partea de kick :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări