Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroizolatii

trasorv

Postări Recomandate

Ai terenul in panta?

P.S. Este extrem de chinuit partiul si nu inteleg de ce. Pierderi mari in circulatii, separatii majore intre spatiile care ar trebui sa pastreze relatie stransa, nu e fluent, e ineficient. In fine, nu ma bag, poate sunt informatii pe care nu le am.

Un exercitiu oblicatoriu, printeaza la scara, lipeste-le suprapuse pe geamul de la fereastra. Toate trebuie sa cada pe axe, stalp pe stalp, perete de rezistenta pe perete de rezistenta, apoi pe fundatie, axe pe axe, gol pe gol, plin pe plin. Considera orientarile si expunerea solara, accese, relatia cu curtea si peisajul, etc.

Long story short, sper ca arhtiectul ala sa te indrume corespunzator, nu doar sa deseneze cateva planse pe niste euro...

Link spre comentariu
wally_gatter

Da , terenul e in panta. Cele 3 nivele se suprapun perfect..  sunt multe date care nu le-am expus aici deoarece nu am vazut relevanta.. o parte din cladire este construita deja , acum se face atasarea partii cu subsolul.. totusi, are cineva idee care sunt pasii si materialele pentru termoizolatia si hidroizolatia beciului? din ce a postat colegul nomikos am inteles doar o parte a hidroizolatiei , dar eu vreau sa pun si o termoizolatie..  sunt total in ceata..

Link spre comentariu

Eu nu înțeleg, arhitectul nu ți-a tras secțiuni complete longitudinal și transversal prin subsol, cu toate detaliile... ? Eu nu înțeleg cum lucrează unii. Nu poți construi așa, trebuie lucrat pe planșă. Eu acum cum să-ți spun in ansamblu, cum sa realizezi subsolul cu toate detaliile? In fine, ideea este următoarea, după ce realizezi hidroizolația, cum e prezentat mai sus, se termoizolează, și se protejează cu folie cramponata, împreună cu care se realizează drenul. Dar îți spun, fară toate datele în față, teren, planșe proiect, contextul actual construit, e joacă inutilă...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
wally_gatter
Acum 11 ore, nomikos a spus:

arhitectul nu ți-a tras secțiuni complete longitudinal și transversal prin subsol, cu toate detaliile...

Exista planurile , sunt la arhitect , inca nu le-am primit. In pozele de mai sus e doar ceea ce i-am dat eu arhitectului ca sa vada cam ce vreau eu. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări