Mircea Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Salut si felicitari pentru perseverenta.N-am inteles cu PWM-ul la alarma ;), dar sper ca stii ca poti folosi un mic difuzor (nu buzzer cu oscilator inclus) si reproduce chiar melodii pe multiple tonuri ca sa ai o alarma personalizata. Link spre comentariu
mirceacra Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Am facut si eu acest radio cu ceas, deocamdata pe breadboard, in principiu merge insa sta destul de prost cu scanarea automata, in Iasi din peste 15 posturi l nu prin decat 3 cu antena de cca 30cm, ori are modulul meu radio o problema ori pragul de detectarea a posturilor e prea sus....Daca s-ar putea face cumva un reglaj manual al frecventei cu un encoder ar fi mai bine cred... Atasez si o imagine... Link spre comentariu
Kreator Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Ma bucur ca ati realizat radio ceasul. Am sa-mi comand si eu de un afisaj ca al d-voastra. Ref. la sensibilitate, incercati cu o antena mai lunga. Link spre comentariu
mirceacra Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Am schimbat modulul radio cu altul, am programat microcontrolerul cu hexul cu sensibilitate mai mare si acum functioneaza onorabil . Cred ca ii voi face si un mic cablaj. Multumim autorului Kreator ! Editat Decembrie 29, 2014 de mirceacra Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Salut și La multi ani. I-mi cer scuze ca intervin în acest topic cu o întrebare pentru doar thunderer. thunderer am văzut ca ai scris ca folosești mikroBASIC. Cel de pe pagina de la mikroe care este gratuit care este diferența intre cel acesta și cel cu plata? Editat Decembrie 30, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator iulianvalentin Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Diferenta este aceasi ca si la MikroC, adica primi 2K de program sunt moca restul sunt blocati, scrie si pe site. Restul; optimizarile, librariile sunt accesibile. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) @va_cristi, nu stiu cata experienta ai in programare, dar 2k reprezinta suficient cat sa-ti faci un voltmetru cu LCD, cu un minim de text.Ceea ce poate fi destul pentru un amator. Editat Decembrie 30, 2014 de thunderer Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Pai nici n-a zis ca n-ar fi suficient, a fost raspunsul la intrebarea "care-i diferenta". Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Îmi cer scuze ca am depășit subiectul acestui topic, am înțeles acuma cum sta treaba.Eu lucrez în mikroC pro, sunt începător, și am câteva proiecte realizate de mine în mikroC PRO ( https://www.youtube.com/watch?v=syoYcGleENI&list=FLez0bK7BJ4BDYgNQwzK6ZRA&index=2 ), dar am găsit câteva proiecte și în mikroBASIC si mar fi interesat sa lucrez un picuț și în acesta. Scuze încă odată și lui Kreator pentru devierea subiectului. Editat Decembrie 30, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Sorry thunderer, iar am citit pe diagonala. M-am prins tarziu ca n-ai raspuns la raspuns, ci il incurajai pe intrebator. Editat Decembrie 30, 2014 de Liviu M Link spre comentariu
Vizitator florinpetreus Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Buna. Am tot cautat un link pentru a downloada schema si codul pentru varianta finala de ceas cu radio. Poate sunt eu mai chior dar nu l-am vazut. Il poate pune careva intr-o arhiva pls? Mersi mult Link spre comentariu
Kreator Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Salut Aici este hex-ul pentru locatii cu mai putin "semnal". Pe prima pagina in primul post este hexul care la mine functioneaza cel mai bine. Schema electrica e una singura, cea din primul post. CeasRadio.hex.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum