Vizitator Ovidiu Iacob_184696 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 (editat) Salut, ma poate ajuta careva?S-a rupt din greseala un pin ce face legatura la consola. Este pinul incercuit numarul 6, se pare ca este singur cu numarul 6.Ma gandesc sa dezlipesc firul si sa pun la altul unde nu este numar, dar sa nu stric, ce sfaturi imi dati ? Mufa este HDI-15PMultumesc Editat Septembrie 14, 2014 de Ovidiu Iacob_184696 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 (editat) Dacă muți firul de la acel pin la unul neconectat ( la ambele mufe binențeles) nu ar trebui să fie probleme. Editat Septembrie 14, 2014 de validae Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Iacob_184696 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Cam asa arata placa Dacă muți firul de la acel pin la unul neconectat ( la ambele mufe binențeles) nu ar trebui să fie probleme. Care nu ar fi conectat la ceva, sa intrerupa functionarea ??.. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 daca as fi in locul tau as inlocui mufa cu alta noua. acuma depinde si de ce experienta ai pentru ca se poate foarte usor exfolia traseele de pe cablaj si sau cel mai bine ar fi sa o duci la un service de reparatii si poate ti-o inlocuieste acolo. merge si varianta sa faci un shtrap la un pin neconectat si sa desfaci si mufa de pe cablu si sa inlocuiesti firul. ne-ai ajuta sa-ti dam un raspuns concret daca ai face o poza doar cu pinii mufei respective ca asa nu se vede pra bine care nu sunt utilizati Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Trebuie să urmărești dacă ai vre-un pin nefolosit la acea mufă. Ar trebui să fie un pin care nu are nici un traseu conectat la el. Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Iacob_184696 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 (editat) Nu imi dau seama care nu e folosit.. Cred ca cel mai bine inlocuirea mufei, deoarece mufa de la consola este turnata si nu pot vedea ce culoare de fir merge la acel pin... Editat Septembrie 14, 2014 de Ovidiu Iacob_184696 Link spre comentariu
Myhayxx Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 dupa cum se vede in poza facuta de tine se pare ca sunt folositi toti pinii Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 cauta o mufa DB 9 si scoate un pin de pe mufa respectiva , dupa care incalzeste cu letconul pinul rupt pe partea cu fludor si impinge de el , trebuie sa iasa Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Iacob_184696 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Pinii mufei sunt in forma de L deci nu cred sa mearga asa.. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Asculta sfatul lui Myhayxx si schimba mufa, daca nu ai experienta.sculele necesare apeleaza la cineva priceput. Te pot ajuta daca esti din Piteşti! Link spre comentariu
Vizitator Mickey Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 salut! am reușit și eu sa rup un pin, același pin 6. sunt din București si caut un centru unde s-ar putea repara, daca ma poate ajuta cineva? multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum