Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce windows folositi?

cristian_98

Postări Recomandate

Vizitator ExtremeEdition

Daca m-as pricepe f bine si nu as da rateuri m-as baga cu placere.

Pe celeron de 15 ani, adica pe la 600-800Mhz nu cred ca merge chiar bine.

In caz ca merge bine pe celeron asa vechi o fi o problema de la AMD? Am si un celeron conroe si acolo consumul e mai redus, nu-l am aici sa testez. Dar W 7 acolo am spus ca merge execrabil.

Stefane, ultimul core e consumat cam 30-40% in graficul acela. Per total 9% x 4  = cam 36% cat consuma pe single core-ul meu.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

31

• cristian_98

23

• DonNCSS

10

• morpheus05

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

am la atelier un fizitsuzimens care stiu sigur ca are peste 10 ani si merge perfect forumul pe el, intradevar sunt unele situri ce se incarca prost dar elforum se misca... 

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Bestial frate, te trage in jos putin doar video. Ai SSD cred.

Al lui vasile nu stim ce config e dar are scorul cel mai bun. Cat e maxim? 8 parca?

Pun pariu ca la stefan nicolae desktopul merge mai bine decat laptopul

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Evident ambii au ssd-uri si cpu poate fi orice minim dual-core din generatie dupa 2009.

Tu ai ceva probleme cu memoria aia ca ai scor prea mic, ti-am mai zis. Si daca pui ssd atunci tot memoria va fi cu scor mic sub 6 sau cat e.

Oricum scorurile astea nu-s cine stie ce, daca sistemul merge bine atunci totul e ok.

Ce-as mai zice eu cu single corurile mele la care trebuie sa urmaresc toate procesele ce fac si ce consuma sa nu fie ceva mai mult.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Eu unul am un ssd de 60gb Kingston V300 montat in pc(in photoshop acopera gaurile lasate de procesorul mai slabut+ca nici nu se compara la bootare cu un hdd sau sshd).

Cristian98,daca ai un singur stick de ram(single-channel) atunci scorul la memorie ar trebui  sa fie nitel mai mic fata de doua stickuri de aceeasi capacitate puse in dual-channel.Asa ca un scor de 5,5 la ram nu inseamna ca ai probleme de incompatibilitate in pc.

Am spus si repet,Windows Experience Index(WEI) nu are nicio relevanta cu realitatea;atat timp cat pc-ul merge fara cusur nu ar trebui sa-ti pui problema ca windozu' e prea tembel si pune scoruri cum apuca(chiar daca in anumite cazuri pc-ul respectiv e mai bun si primeste scoruri mai mici decat merita sau e slab cu scoruri mari).

WEI nu este un reper/etalon dupa care sa te iei in cazul in care vrei sa faci o comparatie intre 2 pc-uri,exista benchmark-uri specializate pentru fiecare componenta hw in parte in cazul in care vrei sa afli cam care ti's limitele pc-ului.

P.S:Cand am reconfigurat pc-ul,prin Ianuarie 2013 nu m-am gandit ce placa de baza mai ok sa iau si m-am ales cu un "ciuruc"(MSI 760GM-E51) si am avut destule probleme cu ramul(Niste Geil Black dragon 2x2GB 1600mhz cl9 2T)(si inca am) din cauza ca,atunci cand sunt pe latentele din fabrica biosul moare.Asa ca mare atentie cand va reconfigurati pc-urile,mai bine cumparati ceva mai scumpicel dar in care sa va puteti baza decat sa luati ceva ieftin si sa patiti ca mine.

Editat de DonNCSS
Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Eu am un MSI vechi si n-am avut nici o problema, e chiar conform cartii 100%.

Normal ca ai ssd, se vede de la o posta, ca doar nu aveai scor 7,5 la storage cu un hardisk de 60 sau 80GB care ar fi si f vechi. Nici cu raptor nu ced ca ar fi asa scor. Si vasile are ssd.

Link spre comentariu

Eu am 3 PC: Un netbook Acer Aspire One, un laptop Dell Inspiron 1501 si un desktop HP Vectra VLi 8 pe care l-am transformat in server. La laptop am 2 hdd: unul de 80GB cu Windows Server 2003 si unul de 120GB unde am un dual boot cu XP si Ubuntu. Mai jos poze :da

post-226369-0-80406700-1411160227_thumb.png

post-226369-0-26083500-1411160234_thumb.png

post-226369-0-90714800-1411160243_thumb.png

Link spre comentariu
  • Administratori

Puteti pune va rog un printscreen si cu ,,,,, configuratia? M-ati facut extrem de curios....Aveti cumva SSD?

Windows 7 Ultimate System   Manufacturer Alienware   Model Area 51   Total amount of system memory 12,0 GB RAM   System type 64-bit operating system   Number of processor cores 4 Storage   Total size of hard disk(s) 4425 GB   Disk partition (C:) 1382 GB Free (1863 GB Total)   Disk partition (D:) 72 MB Free (100 MB Total)   Disk partition (E:) 392 GB Free (1863 GB Total)   Disk partition (F:) 120 GB Free (699 GB Total)   Media drive (G:) CD/DVD Graphics   Display adapter type ATI Radeon HD 5800 Series   Total available graphics memory 7931 MB   Dedicated graphics memory 2048 MB   Dedicated system memory 0 MB   Shared system memory 5883 MB   Display adapter driver version 8.850.0.0   Primary monitor resolution 2560x1080   DirectX version DirectX 10

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Revin cu un sistem xtreme cu celeron care nu consuma curent aproape deloc.

Culmea, forumul asta aici merge extrem de bine, consum de procesor aproape zero. Deci forumul o fi neoptimizat doar pt AMD cum spuneam in postarile anterioare?

Detalii in poza, thema e aceeasi clasica cu desktop albastru atent ales si ferestre colorate atent.

Asa arata in spate, cu modificari. Am 2 PC-uri cu carcase cu sursa amplasata cum e mai rau, adica in dreptul procesorului. daca la celeron nu-s probleme la athlon a trebuit sa modific complet racirea procesorului cum am aratat in alt topic.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări