stefan94stefan Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) La mine se misca surprinzator de bine ,da este mult mai buna 8400gs ,am avut si eu si vedeam filme full hd cu ea este si pe PCI-e nu pe AGP , memorie RAM la 533 cred ca deja este DDR 2 daca nu gresesc ... Acesta este pc -ul : PS : Arata ca are 12GB RAM dar este imposibil ,nu inteleg de ce arata asa in parenteza scrie 1.50 usable Editat Septembrie 15, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) 533 e DDR2 evident. DDR 1 am la astalalt dar la 133 merge ca sa fie sincron cu procesorul. Cristian 98 nu stiu ce ai pe acolo, dar e posibil sa ai setari rele prin bios sau nesetat pt performanta buna. Gandeste-te ca este totusi un quad core mult mai nou, nu ce vehiculam noi pe aici single de 12 ani ca mine, deci quadul ala ar trebui sa mearga struna. E posibil chiar unele piese in pc sa nu fie conectate chiar bine, hardul cine stie cum e pus pe ce setari, memoria o fi lucrand la vreo frecventa inferioara ca default, n-am idee. Pe asemenea PC cum ai dar cu placa video mai buna altii joaca la rezolutii maxime jocuri noi, fac randari si editari decodari si encodari de fisiere de sute de GB. Editat Septembrie 15, 2014 de ExtremeEdition Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) La hard nu prea are ce sa-i faca ...este vechi SATA ,viteza de transfer mica ,este obosit....dar la placa video ar trebui sa o schimbe ...si da si eu cred ca este ceva in neregula de are nota aia asa mica ...eu ma apropii de el cu nota si am DDR 1 la acel PC . La mine HDD-ul este IDE si am nota la rata de transfer cat are el pe SATA... Editat Septembrie 15, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) N-o fi avut bani si si-a facut un PC din bucati de colo colo. Are CPU puternic si restul foarte vechi. La CPU scorul e ok 7,3 insa la memorie e surprinzator de mic 5,7 sau cat e. E o idee. Asa mi-am facut eu pc-ul din semnatura, pana si butoanele de la carcasa si sarmele cu leduri sunt luate de la altele. Nimic din piesele componente nu au mai fost impreuna pana acum. O nvidia 8400 gs de-si punea macar la ala al lui decat radeonul x700 ala din vremea atlonului xp. Ala era bun la mine doar ca n-am slot PCIE. Banuiesc ca e posibil placa lui de baza sa fie prea veche si sa mearga rau unele piese desi cpu e ok se pare. Daca te uiti atent si expluzi video si hardul tot nu trece de 5,7 care e nota memoriei, cred ca e putin pt un asemenea PC cand scoruri peste 6 dadeau alea cu core 2 din si piese 2007-2008. Iar AMD stateau f bine la capitolul latenta memoriei, stiu ca aveau latente f mici sistemele cu AMD. Nu am inteles exact treaba cu latenta si timpul de raspuns sau ce naiba e, dar eu am un laptop vechi cu AMD si cand aveam ram de 333MHz aveam o latenta teribil de mica adica locul 3 in everest 2008 (o clasare f buna) iar dupa ce am bagat DDR 400 am sczut in clasament mult ajungand pe la mijloc in acelasi test cu acelasi program si versiune desi performanta a crescut. Stefan cat ti-a luat instalatul de W 7 ultimate pe sempronul ala? Nu pot sa cred ca merge bine. Are service pack si updaturi? Eu cand am vazut ce rau merge W 7 pe celeronul ala am renuntat sa-l mai folosesc. Editat Septembrie 15, 2014 de ExtremeEdition Link spre comentariu
cearda Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Eu folosesc windows 7 pe rabla mea de pc. Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) windows 7 x64 , merge foarte bine pe un i3 notebook Editat Septembrie 16, 2014 de xragon Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) Instalarea a durat cam 1 ora si jumate ,da vorbesc foarte serios se misca foarte bine ..mult mai bine ca XP-ul ,am instalat Windows-ul de pe stick ,placa de baza de la acel Sempron a fost si busita ,avea condensatorii umflati si i-am schimbat eu ,sunetul integrat nu-i merge... Nu are nici un update si nici service pack,le-am oprit ! Eu nu am facut niciodata update-uri la Windows nu conteaza de ce fel este XP,Vista,7,8 ...si ma tine in jur de 2-3 ani un Windows fara sa am probleme il instalez eu ca ,cateodata ma plictisesc sau am prea multe tampenii si nu am chef sa stau sa le dezinstalez din Control Panel . @Cearda de ce nu iti arata si nota care este data de Windows ? Editat Septembrie 16, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Banuiesc ca e posibil placa lui de baza sa fie prea veche si sa mearga rau unele piese desi cpu e ok se pare. Pai placa de baza ste un ASrock A55FM2 Dgs....eu zic ca nu e chiar veche...uite acum sa vad care e treaba prin bios.... Link spre comentariu
cearda Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) @Cearda de ce nu iti arata si nota care este data de Windows ? Editat Septembrie 16, 2014 de cearda Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Cearda are 6,7 la memorie iar cristian 98 5,7. E o diferenta mare pe sisteme asemanatoare. Unde e problema oare? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) Ciudat si la tine Cearda ,ai procesor mai bun ca al meu dar tot nota mai mica ....te scade HDD-ul . Cristian are doar 2 GB RAM ! Are 7,3 la memorie Cearda nu 6,7.... Cristian are placa de baza mai buna ca a mea ,eu am pe AM3+ nu pe FM2 Socket-ul ... ASRock 960gm-vgs3 fx am eu . Editat Septembrie 16, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
morpheus05 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Eu folosesc win 7 din Virtual Machine(VmWare). Merge destul de bine. E interesant ca in sistemul virtual am nota decenta la placa video: 4.3. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Da,ai note decente la toate componentele tinand cont ca este VirtualMachine si un procesor dual core ! Link spre comentariu
morpheus05 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Procesorul e quadcore si am alocat 2 nuclee pt masina virtuala. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) E LGA 771 si are 12 MB L2 sau L3. Ca putere e pe la Q9650 sau mai sus care e mai puternic decat Phenoamele alea din vremea lor. Da are 7,3 deci f mult si bun, daca elimini si hdd si placa video si pui mai bune poti avea un scor nromal pt un asemena PC adica pe la 7 W 7 ai in masina virtuala iar in PC ce sistem de operare ai defapt? linux? windows 2008 server? Editat Septembrie 16, 2014 de ExtremeEdition Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum