YO8CDQ Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Multumesc de raspuns, am sa caut prin magazine sa vad CD-ul care o insoteste sa vad ce scrie despre windows 7. Link spre comentariu
Laur r Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Multumesc de raspuns, am sa caut prin magazine sa vad CD-ul care o insoteste sa vad ce scrie despre windows 7. Cand bagati camera web se aprinde vreun led? Apare camera ca Unknow Device in Device manager? Daca apare asa, faceti ca in poza asta, dar sa activati "Automatically get recommended drivers and updates for your hardware", tutorial : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/automatically-get-recommended-drivers-and-updates-for-your-hardware Daca o vede acolo si nu va gaseste driverul, incercati cu Driver Genius Professional v12.0.0.1314 (gasiti pe fl sau alte torrente) Imi cer scuze pentru offtopic, folosesc Windows 8.1 Pro pana apare Windows 10 in varianta finala. Este cel mai bun Windows de pana acum. Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 De acord , W 8.1 pro este cel mai bun Windows de pana acum . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum