stefan94stefan Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 La 16GB RAM cu SSD si i7 cred si eu ca zboara ai uitat sa spui si ce video ai ? Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Zboara si banii din buzunar din cand in cand. La experienta pe net (forum, mess, postari, email) si office practic nu e nici o diferenta fata de alt sistem. Placa video radeon se vede in specificatii. http://www.evomag.ro/PORTABILE-Laptopuri/HP-Laptop-HP-EliteBook-8570p-Intel-Core-i7-3520M-15.6HD-4GB-180GB-SSD-AMD-Radeon-HD-7570M1GB-USB-3.0-FPR-Modul-3G-Win7-Pro-64-103958.html?gclid=CK_gqNnY-sACFVDKtAodPxwAtQ Uite specificatii si mai ales si cat costa 6200 lei. Nu as lua nici sa ma premieze decat daca as produce bani cu el in timp ce ma deplasez si mi-ar cere cpu dinala si etc. Imi iau masina SH mai bine la banii aia. Si eu cand eram novice cu astea credeam ca daca-mi iau cel mai nou si cel mai scump sistem imi merg toate foarte rapid, si m-am convins ca in afara de jocuri si ceva programe care foloseau intens resurse restul era tot asa. Editat Septembrie 24, 2014 de ExtremeEdition Link spre comentariu
bugytech Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Video este on board: Intel® HD Graphics 4000. Cit despre cost... nu au costat f mult. Am adus un lot din acest model din Germany cu parola bios pe toate. Pretul a fost de 200 euro/buc. Dupa ce le-am vandut, mie mi-a ramas 1 buc gratis. Deci asa s-a meitat, altfel nu dadeam atitia bani pe el. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Asta e alta treaba la 200e s-a meritat ,pacat ca are Video Onboard ca in rest la configuratie este bestial . Ai mare dreptate ca la 6200 lei se gaseste o masina destul de buna pt a face treaba cu ea . Editat Septembrie 25, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Sunt interesat daca exista o placa de baza care sa nu suporte Core2 dar care sa suporte Pentium Extreme Edition D965 cu HT, singurul dual core cu HT adica cu 4 threaduri vechi de tot. Procesorul e din gama netburst. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 5 minute sa se deschida si cu SSD ? Ai o problema sigur undeva ..la mine nu dureaza mai mult de 3 minute si nu am nici SSD si nici HDD-urile nu au fost noi ! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 La mine cu windows 8, nu dureaza 1 minut si e gata de utilizare.... Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Uneori mai intru pe net (forum) cu vreunul din calculatoarele"vintage" din colecţie; în acest moment sunt logat pe calculatoruldin link (se "mişcă" mai mult decât decent, placa video fiind unCyberPro PCI de 2 Mb !Pe vechea interfaţă a forumului mergea binişor şi un PI 133 MHz cu32 Mb RAM (Mozzila 1.5 sau 2.0, cu Java şi JavaScript dezactivate).http://postimg.org/image/b1mgc5ys7/ Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 De cand nu am mai vazut un Windows 98 ,a trecut ceva timp ! Imi aduc aminte cat stateam sa il instalez cu CD-ul si Discheta pt formatare . Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 @simmy: e PC de la serviciu? Daca da si ai si HDD encryption, atunci e normal.Ai activat Scan on network access la antivirus? Daca da, atunci e normal.Sistemul de operare e pe SSD? Daca da, cat mai e liber?Daca ai raspuns DA la macar una din intrebarile de mai sus, atunci obisnuieste-te cu ideea ca mai repede nu va merge. Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Am inteles ca a aparut o varianta beta de Wind.10! A incercat cineva? Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 daca mi-ar transforma pc-ul dintrunul single core intrunul quad core sigur as incerca. Altfel ce folos? Sa pierd 2 zile cu instalarile? Link spre comentariu
morpheus05 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Eu l-am incercat si mi s-a parut naspa. Win 10 are topic aici: http://www.elforum.info/topic/95224-windows-10/ Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Buna ziua, vad ca se discuta aici despre Windows 7 ultimate. Pe acest subiect am si eu o intrebare. Eu folosesc la PC-ul meu acest sistem Windows 7 ultimate pe 64 bit. Stiu ca acest sistem este necomercial si de aici apar problemele. Nu pot sa instalez o camera web, deoarece nu gasesc driver pentru ea. Am incercat o camera web Philips U cam si nu o vede. Am cautat driverul pe site-ul producatorului si.....nimic, era treaba comerciala. Vreau sa stiu ce camera web as putea cumpara cu CD cu tot, ca acest sistem, sa o vada. Multumesc anticipat. Petrica Link spre comentariu
Den Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Cumparati orice camera web noua din magazin (online sau local).Majoritatea nu au nevoie de drivere,mai ales cele ieftine,in gama 25..50 de lei. Este aproape imposibil sa mai gasitit camera web noua care sa fie incompatibila cu win7. Editat Februarie 17, 2015 de Den Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum