Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led belson 19"

geopop

Postări Recomandate

buna ziua! va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema , am un led belson19" ,model BSV-19200{v2} ,ptr cautare selectez sursa tv,dar nu apare atv ci numai dtv.nu am semnal dtv ,deci nu prinde nimic.am doar analogic.e posibil sa aiba doar dtv?e vreo setare in menu service ptr atv ?stie cineva cum as intra in menu service? multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

6

• dan-a2

3

• iuliantv

3

• geopop

2

Top autori în acest subiect

asta e viitorul,si noi intram in el ca intotdeauna mult mai tarziu,acum cca 2 ani am luat de ocazie un tv philips crt 37cm,omul a zis ca trebuie tras in banda,dar la banii care i-a cerut nu ma interesat starea lui,asa ca ajuns acasa am ramas mut ca nu avea menu de cautare programe ,am schimbat memoria,am intrat in sevice menu si acolo nu am gasit decat setarea canalelor pentru dvb-t  chxx   chxx........,nu credeam ca exista dvb-t pe crt, dv puteti folosi un tuner extern ,sau un decodor upc rds acta etc

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Deci sa inteleg ca nu i se poate face nimic cu vreun soft la acest tv,ca sa mearga pe cablu?Numai cu un decodor digital de cablu ?Ca am si eu acest tv.si am tot incercat cu softuri de la diverse modele cu acest sasiu,dar nimic,aceeasi meniu are oricare si nu prinde nimic...Multumesc.

Link spre comentariu

nu ai ce-i face,rare ori poti activa si analog si dvb-c,eu personal nu am reusit la un tv dedicat dvb-t sa scot si altceva,

dar inainte de toate vedeti prin menu sa fie de schimbat modul cautare ,antena sau cablu,daca este pe antena posibbil sa nu caute decat dvb-t

Link spre comentariu

Multumesc de informatii,asta as vrea pe cablu sa mearga,dar nu din service menu trebe activat!?Acolo am incercat sa intru,cu Source 2580 sau Menu 2580 dar nu pot...Exista vreo alta metoda de a intra?sa vad ce e pe acolo,nu e cumva dezactivat optiunea?

Link spre comentariu

Multumesc domnu Florin,am intrat in Service Menu cu MENU+7050,dar nu are lista cu intrarile sa alegi,numai la limba OSD se poate alege;reglaj sunet,culori,am dat reset eprom,reset factory dar nimic,tunerul l-am notat sa va spun ca oare e digital tunerul,pai trebe sa fie digital,daca prinde terestru digital,dar cred ca un soft anume i-ar fii necesar....s-au ma gindeam sa cumpar o placa main cu acest cod,dar dintr-un tv care prinde normal cablu tv!?Asta e tunerul:CDT9LTPL32 8_40

Link spre comentariu
Acum 2 ore, stefanpecsi a spus:

,tunerul l-am notat sa va spun ca oare e digital tunerul,pai trebe sa fie digital,daca prinde terestru digital,dar cred ca un soft anume i-ar fii necesar...

.,deci nu prinde nimic.am doar analogic. ...

Dupa cum a precizat si @validae, televizorul  este codat pentru receptia digitala terestra DVB-T, adica  codat in formatul MPEG-2 (sau mai recent H.264).

Cu el nu se pot receptiona nici macar canalele digitale terestre transmise  DVBT-2,  codate in formatul MPEG-4, deci nu se pune problema sa receptioneze canale transmise analogic !

Editat de megabit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări