tepeleacatalin Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 buna seara tuturor caut si eu o schema pentru tv CROWN CTV-H 5160DK ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala sursa nu are semireglabil pentru reglaj ce ar fi de facut? u1 = 122 volti in loc de 115 volti u pe cond de intrare cel de 100 micro este 285 volti masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5% va multumesc anticipat Link spre comentariu
cristybadea Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Daca este sasiu china(cum cred ca este) schimba tranzistorul A1015 din primar cu A1013 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Septembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) buna seara tuturor caut si eu o schema pentru tv CROWN CTV-H 5160DK ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala sursa nu are semireglabil pentru reglaj ce ar fi de facut? u1 = 122 volti in loc de 115 volti u pe cond de intrare cel de 100 micro este 285 volti masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5% va multumesc anticipat tz din sursa sunt c2383 doua bucati iar cel de putere este STR58041......atat restul diode rezistente condensatori tv e facut prin 1993....si nu prea pare china buna seara tuturor caut si eu o schema pentru tv CROWN CTV-H 5160DK ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala sursa nu are semireglabil pentru reglaj ce ar fi de facut? u1 = 122 volti in loc de 115 volti u pe cond de intrare cel de 100 micro este 285 volti masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5% va multumesc anticipat tz din sursa sunt c2383 doua bucati iar cel de putere este STR58041......atat restul diode rezistente condensatori Editat Septembrie 13, 2014 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) pai asta nu este tranzistor STR58041.este integrat pai confuzi integratu cu tranzistori pai atunci ne apucam de cultivat porumb si ese griu nu mai spunem de altele ca iese alceva Editat Septembrie 13, 2014 de Harhas Florin 1 Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Spune ce tub cinescop ai(modelul)? Este schema cu 2 optocuploare in sursa(IC702 si IC703)? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Crownul asta este o varianta de Dynasty care e mult mai cunoscut.Eu la astea nu am găsit niciodată U1 mărit si nici aici nu cred ca este e altă problema. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 http://archive.espec.ws/section908/file19702.html Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) da este schema cu 2 optocuploare si intradevar STR 58041 este integrat....are 5 picioare...vina mea nu am fost foarte atent pai asta nu este tranzistor STR58041.este integrat pai confuzi integratu cu tranzistori pai atunci ne apucam de cultivat porumb si ese griu nu mai spunem de altele ca iese alceva corect....este integrat....se pare ca nu am fost foarte atent.....are 5 picioare.....la acest amanunt nu m-am uitat din inertie cautam integrate in capsula clasica.....neatentia bat-o vina cu respect catalin tubul cinescop este samsung A48KRD82X01 Editat Septembrie 16, 2014 de tepeleacatalin Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 buna seara tuturor caut si eu o schema pentru tv CROWN CTV-H 5160DK ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala sursa nu are semireglabil pentru reglaj ce ar fi de facut? u1 = 122 volti in loc de 115 volti u pe cond de intrare cel de 100 micro este 285 volti masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5% va multumesc anticipat Pai la ani lui....bine ca mai merge!! Eu zic ca nu este nimic defect acolo ci doar.....a trecut timpul si multe componente pasive sant la limita tolerantei valorice(+ sau-)!! Incercati sa micsorati cu 1-2 nf valoarea condi de recuperare din final linii si se mai micsoreaza rastrul!! Altceva....nimic!! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Are doi conzii in primar sursă aia e important sa fie buni in rest sursa asta nu creează probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum