Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crown

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna seara tuturor

caut si eu o schema pentru tv CROWN CTV-H 5160DK

ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala

sursa nu are semireglabil pentru reglaj

ce ar fi de facut?

u1 = 122 volti in loc de 115 volti

u pe cond de intrare cel de 100 micro este 285 volti

masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5%

va multumesc anticipat

Link spre comentariu

buna seara tuturor

ce problema are...ultima care a ramas...tensiunile masurate dupa sursa sunt un pic mai mairi ceea ce duce la o supraincalzire a tz final si a tz din sursa...imaginea este un pic marita comparativ cu un tv de aceeasi diagonala

ce ar fi de facut?

masurat toate piesele din sursa si au valori corecte conform inscriprionarii +- 5%

va multumesc anticipat

tz din sursa sunt c2383 doua bucati iar cel de putere este STR58041......atat

restul diode rezistente condensatori

tv e facut prin 1993....si nu prea pare china

buna seara tuturor

ce ar fi de facut?

va multumesc anticipat

tz din sursa sunt c2383 doua bucati iar cel de putere este STR58041......atat

restul diode rezistente condensatori

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

pai asta nu este tranzistor STR58041.este integrat pai confuzi integratu cu tranzistori pai atunci ne apucam de cultivat porumb si ese griu nu mai spunem de altele ca iese alceva

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

da este schema cu 2 optocuploare si intradevar STR 58041 este integrat....are 5 picioare...vina mea nu am fost foarte atent

pai asta nu este tranzistor STR58041.este integrat pai confuzi integratu cu tranzistori pai atunci ne apucam de cultivat porumb si ese griu nu mai spunem de altele ca iese alceva

corect....este integrat....se pare ca nu am fost foarte atent.....are 5 picioare.....la acest amanunt nu m-am uitat din inertie cautam integrate in capsula clasica.....neatentia bat-o vina

cu respect

catalin

tubul cinescop este samsung A48KRD82X01

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

buna seara tuturor

ce ar fi de facut?

va multumesc anticipat

Pai la ani lui....bine ca mai merge!! Eu zic ca nu este nimic defect acolo ci doar.....a trecut timpul si multe componente pasive sant la limita tolerantei valorice(+ sau-)!! Incercati sa micsorati cu 1-2 nf valoarea condi de recuperare din final linii si se mai micsoreaza rastrul!! Altceva....nimic!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări