Vizitator R.U.L.E Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 1. Recomandati-mi si mie un filtru pt un subwoffer cu dif de 10 inch .... filtru sa nu fie prea scump ca ma doare buzunaru' :smt005 ink nu am ajuns la banii mei asta spun :smt064 !!si ink ceva de unde pot cumpara filtrul??2.A doua problema este de unde pot cumpara mocheta pt subwoffer ... pret acceptabil !! Exista mocheta pe albastru? ca vreau sa-l asortez cu camera:)))) ... daca nu macar mocheta neagra ! De unde pot cumpara? Si cat costa mp?Multumesc anticipat !! Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 daca vrei un filtru ieftin de subwoofer si cat de cat bunut i-al pe asta: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2129 ...e 400000 :yawinkle: Link spre comentariu
DorinD Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Ia uite ce am eu la vanzare: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=15128 (ma refer la cele cu piese Visaton). Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 daca vrei un filtru ieftin de subwoofer si cat de cat bunut i-al pe asta: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2129 ...e 400000 :yawinkle:mai bine numai spuneti de KON ca e cel mai aiurea magazin parerea mea ... in sensul ca ... deci au piese bune difuzoare boxe statii bla bla dar ... cand ma duc acolo imi spun numai "ne pare rau dar nu avem in stoc" de vreo 4-5 ori la rand mio zis asha la diferite produse :axe: Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 offtopic : la fel mi sa intamplat si mie cu "ne pare rau da nu avem pe stoc" o sa urmaresc topicu asta al tau cu subu asta ca am un tovaras care are 2 la fel doar ca sunt albastre si ar vrea si el sa-si faca un subwoofer cu amandoua da ii e frica, ca o sa iasa ceva aiurea...dupa ce il faci sa ne zici si noua una alta si sa pui poze un sfat.....incearca autocolantul gasesti tot felu de modele trasnite in afara de imitatziile alea de lemn costa cam 100 000 m2bafta Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 offtopic : la fel mi sa intamplat si mie cu "ne pare rau da nu avem pe stoc" o sa urmaresc topicu asta al tau cu subu asta ca am un tovaras care are 2 la fel doar ca sunt albastre si ar vrea si el sa-si faca un subwoofer cu amandoua da ii e frica, ca o sa iasa ceva aiurea...dupa ce il faci sa ne zici si noua una alta si sa pui poze un sfat.....incearca autocolantul gasesti tot felu de modele trasnite in afara de imitatziile alea de lemn costa cam 100 000 m2baftafiltru deja am gasit unu activ de la kon acu sa vdm daca au:D costa 1.1 si scoate 60 W chiar daca eu am statie;)) !! Autocolant am avut pus pe el si arata binisor pana m-am enervat si lam rupt:)) si decat sa dau 100.000mp mai bine dau 120.000-150.000 pe mp mocheta:P Link spre comentariu
wiz26 Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 offtopic : "ne pare rau da nu avem pe stoc"Credeam ca numai prin Cta se intampla treaba asta... :axe: Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 azi am fost la kon si mi-au zis ca nu au :axe: :axe: !! Firma de doi bani:) cumpar amplificator ca sa-mi fac si eu subwooferul activ:D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum