Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orange Nivo probleme

cristian_98

Postări Recomandate

Buna ziua, detin de curand 2 Orange nivo, ambele cu niste probleme...

Daca acum il pun sa se incarce mai avand 25% in acumulator, la 25%ramane oricat as sta cu el la incarcat.....dar imi arata ca se incarca....Ramane tot timpul la acelasi procentaj....

La al doilea bateria e noua, dar se termina in 5 ore orice as face....nu ruleaza nimic pe fundal....Am incercat si cu alt display....

Are cineva vreo solutie? Ce ar trebui verificat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

6

• jonny_ryc

3

• riderinblack

2

Top autori în acest subiect

A mai lasat primul nivo la incarcat....Dar aceeasi treaba....uite acum cat l-am pus/scos de la incarcat are 27%, de la 25, dar mai sus nu urca. Am incercat cu alt display, baterie....la fel...de incarcat zice ca se incarca, cand introduc mufa, se aprinde ecranul si arata ''Se incarca...''....Ceva idei?

Link spre comentariu

Incearca sa-l rescrii de pe card-ul microsd. E cel mai simplu si nu ai nevoie de box sau alte chestii.....

Dar nu uita sa-i faci un backup inainte (daca se poate) in caz de orice......

Link spre comentariu

Am gasit un Romul amintit....dar nu-i pot pune sub nici o forma CWM ca sa fac back-up....daca instalez romul direct din recovery-ul stock are ceva? Stiind ca nu voi mai avea back-up....

Editat de cristian_98
Link spre comentariu

pe partea de alimentare ai un tranzistor smd,care odata defectat iti da o falsa incarcare si procentaj al bateriei aiurea! acel tranzistor din cate stiu ar trebui sa se afle situat langa pinii bateriei defapt e unul singur acolo! am intalnit foarte multe astfel de defecte la nokia c3 ,dar si la mai multe modele de telefoane ,care odata schimbat au functionat foarte bine fara probleme! 

Link spre comentariu

Acum e culmea telefonul....i-am dat o revenire la setarile de fabrica, si sa incarcat...acum din nou....se repeta povestea....C pote fi...? Sa fie din soft?

Cne imi poat explica cum sa a o resoftare la tlefonul acesta? Am vazut ca trebuie sa pun CWM ca sa instalez un Custom rom...dar nu reusesc....

Editat de cristian_98
Link spre comentariu

parerea mea ca din soft nu afecta doar partea de incarcare,nivel baterie! v-am zis am rezolvat acest defect schimband acel trnzistor  care dadea o falsa incarcare! exemplu; il incarcam 100% si dupa cel opream si il aprindeam iar arata 25% bateria incarcata! duceti-l la un service! mai intai de toate se fac niste masuratori posibil sa fie si sursa ! dar eu merg pe varianta acelui tranzistor! mai intai resoftatilsi vedeti daca mai face ! dar falsa incarcare si nivelul bateriei e dat de acel trnzistor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări