Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa floppy

Ombladon2002

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

12

• elmar

5

• belasajgo

2

• vcdec

1

Top autori în acest subiect

numai pentru incarcarea acumulatorilor ...cred ca merge si o mufa de discketa ...doar nu incarcati baterii de avioane!? ganditiva numai la ce sectiune au cablurile incarcatoarelor de laptop ...care suporta incarcarea intregului acumulator + consumul laptopului!

sau ..daca considerati ca acea mufa e prea mica ...si nu rezista(desi eu nu cred acest lucru) ...puteti folosi o mufa normala de hdd sau cd-rom cu cabluri mai groase...care are tot 4 fire!

pentru folosirea tensiunii din acumulatoare trebuie sa puneti caburi de sectiune mai mare ...in functie de consumatorii care doriti sa-i folositi si de amprerajul care il cer acestia!

Link spre comentariu

Problema este ca nu vreau sa incarc doar o baterie cu 6 celule,ci cu mai multe...

Nu am de unde sa iau mufe mama de prin hdd-uri..

Pentru folosirea tensiunii,am folosit cabluri de 2,5mm patrati.

Link spre comentariu

Pai din cate stiu,se incarca prin mufa de egalizare,de multe ori am citit despre curenti mari de incarcare (5-6A),la care s-a topit mufa de egalizare (defapt toate cablurile si au scurtcircuitat bateria),asa nici incarcatorul meu nu are treaba cu alte cabluri,decat cele de egalizare.Cu descarcarea nu-i problema,oricum nu rezista pack-urile la un curent de descarcare mai mare de 5A.

Daca s-ar incarca prin mufa cea mare cu 2 terminale,iar incarcatorul ar vedea ca pe o celula tensiunea este prea mica,ce face? Cum mareste tensiunea doar pe celula respectiva?

Editat de Ombladon2002
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări