Ombladon2002 Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Da,acela este incarcatorul.Nu,mufa floppy o folosesc pentru incarcare,adica intre incarcator si acumulator,incarcatorul este alimentat de 2 surse PC. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 numai pentru incarcarea acumulatorilor ...cred ca merge si o mufa de discketa ...doar nu incarcati baterii de avioane!? ganditiva numai la ce sectiune au cablurile incarcatoarelor de laptop ...care suporta incarcarea intregului acumulator + consumul laptopului! sau ..daca considerati ca acea mufa e prea mica ...si nu rezista(desi eu nu cred acest lucru) ...puteti folosi o mufa normala de hdd sau cd-rom cu cabluri mai groase...care are tot 4 fire! pentru folosirea tensiunii din acumulatoare trebuie sa puneti caburi de sectiune mai mare ...in functie de consumatorii care doriti sa-i folositi si de amprerajul care il cer acestia! Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Problema este ca nu vreau sa incarc doar o baterie cu 6 celule,ci cu mai multe... Nu am de unde sa iau mufe mama de prin hdd-uri.. Pentru folosirea tensiunii,am folosit cabluri de 2,5mm patrati. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Si eu am pus ochii pe mufele XT60,au si un pret bun,insa cele de egalizare,par cam subrede,cu ce curent incarci pack-urile? Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 (editat) Pai din cate stiu,se incarca prin mufa de egalizare,de multe ori am citit despre curenti mari de incarcare (5-6A),la care s-a topit mufa de egalizare (defapt toate cablurile si au scurtcircuitat bateria),asa nici incarcatorul meu nu are treaba cu alte cabluri,decat cele de egalizare.Cu descarcarea nu-i problema,oricum nu rezista pack-urile la un curent de descarcare mai mare de 5A. Daca s-ar incarca prin mufa cea mare cu 2 terminale,iar incarcatorul ar vedea ca pe o celula tensiunea este prea mica,ce face? Cum mareste tensiunea doar pe celula respectiva? Editat Septembrie 17, 2014 de Ombladon2002 Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 O sa folosesc mufa molex mama cu specificatiile astea 11 A/pin (30 °C rise),cu mufa tata facuta din sarma de cupru de 3mm patrati,care intra perfect in pinii mufei mama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum