enjoy Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Cum se monteaza un semireglabil (trimmer) cu 3 picioruse pe placa? Am un mic proiect inspirat de pe youtube iar cel din filmulet avea un trimmer doar cu 2 picioruse. Cel din filmulet folosea asa ceva: Editat Septembrie 11, 2014 de enjoy Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 pinul central se leaga la unul din capete, devine o rezistenta variabila in functie de unde se afla cursorul, Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Nu cumva cel din filmuleț este un condensator trimmer nu un potențiometru ? Întreb și eu ... Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Nu cumva cel din filmuleț este un condensator trimmer nu un potențiometru ? Întreb și eu ... cred ca ai dreptate... Link spre comentariu
enjoy Postat Septembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Nu cumva cel din filmuleț este un condensator trimmer nu un potențiometru ? Întreb și eu ...Cred ca ai dreptate, acum am vazut si eu diferenta. Nu ma pricep mai deloc la electronica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum