Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Jacobs

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• Jacobs

1

• cavit

1

Top autori în acest subiect

E plin netu de fel si fel de designuri, am pus si pe acest forum inainte cu ceva vreme cateva, dar nu am vazut nici unul functional.Proprietatile fizice ale universului nu prea duc spre o asemenea solutie.E energie din plin aici pe pamint, dar are doua aspecte contradictorii, de exemplu daca radiatia solara ar fi suficient de intensa sa ne facem toata treaba cu un panou de 1 metru patrat ne-ar fierbe si ne-ar praji, pana la urma noi nu suntem adaptati sa folosim eficient energia.Daca e prea multa ne omoara, daca e prea putina nu ne ajunge.Se poate folosi ceva verificat si care e disponibil: energia solara.Vedeti inainte nu erau atitea aparaturi electrice si electronice, eu unul nici nu le prea foloseam, inainte ma lipseam de ele, dar acum modul nostru de viata s-a schimbat si era firesc ca aceste aparaturi sa vina la pachet si cu sursa de energie, de bine de rau s-a rezolvat oarecum, sisteme solare sunt pe toate gardurile.

Editat de cavit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări