Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic woofer

Vizitator Rafy

Postări Recomandate

buna intrebare .....cred ca este indicat sa faci gaura mare - cat sa cuprinda urechiusele alea ..... ca daca nu - iti va fi greu sa montezi portul pe o suprafata plana deoarece "iesirea" portului este "flared end" (vezi poza de mai jos)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

3

• indrei

3

• adi_0106

2

• piglett

2

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

De unde ai luat tubul ala flared si ce marime are (diam. si lung.) ca imi trebuie si mie?Sau de unde se pot cumpara tuburi din acelea evazate.MsSubul nu este nevoie sa fie asezat pe stativ pt ca nu este directional iar pozitionarea mai aproape de podea ajuta si la cativa db gain pe joase,cat de corecti sau bubuiti depinde de asezare,reflecsiile camerei si de calitatea subului(acord,motorul difului)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

are nevoie de medii,ca doar e dif de subwfr,ai putea sa urci cu el pana la 3-400hz ca sa nu se ridice f mut costul filtrelor si difului de mediiCu ce tw ai de gand sa cobori la 2khz,cele care stiu asa ceva costa,mai mult decat domotecul :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări