Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic woofer

Vizitator Rafy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

3

• indrei

3

• adi_0106

2

• piglett

2

Top autori în acest subiect

Piglett sunt eu..uratule....si m-am jucat cu difuzorul ala....ai nevoie de peste 100W pentru el...si am un proiect daca te intereseaza...lasa-mi PM cu adresa de mail. P.S. iese ceva frumusel...destul pentru o camera...coboara pana la 35HZ parca..sau 40...bobina suporta multa putere, parametrii nu sunt cei de pe foaie, i-am calculat.

Link spre comentariu
Vizitator alinezzou

yo am 2*ms810...shi rup binisor...vrei iti trimit si filmultete sa vezi cam ce cursa scot :weedman: ....la banii astia nu gasesti ceva mai bun.... si nu vad de ce nu ar suna si ms800...oricum cred ca sunt cam cele mai avansate chinezarii :weedman:

Link spre comentariu

ai asa: cutie cu dim interioare: 300 pe 300 pe 458 de milimetri( 30litri)cu BR de diam 70mm si lungime 122mm. ai F3 la 38.7Hz si puterea acustica 106dB.l-am vandut din pacate, iar poze nu am facut.cel mai bun proiect e, din pct meu de vedere Sealed Box.cu filtru activ.fa-l BR...e mai simplu

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Rafy

am si eu o intrebare da sa nu radeti de mine :weedman: cum pun portu de BR pt ca la capat are chestile alea de plastic si nu stiu cum sa fac adica sa fac gaura dupa marimea la chestile alea de plastic sau sa decupez in lemn fiecare aripiora dinaia :toimonster: sunt cam multe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări