Vizitator Rafy Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 SAL ce zicieti imi iese un (sub)woofer din un dif domotec de 20cm este acela MS800 :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 merge ...... la pretul lui e destul de bunpiglett parca facea experimente cu difu` asta Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 adi te rog ma ajuti si pe mine cu o simulare de incinta plss daca poti :weedman: PS cine e piglett asta :rolleyes: Link spre comentariu
piglett Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 Piglett sunt eu..uratule....si m-am jucat cu difuzorul ala....ai nevoie de peste 100W pentru el...si am un proiect daca te intereseaza...lasa-mi PM cu adresa de mail. P.S. iese ceva frumusel...destul pentru o camera...coboara pana la 35HZ parca..sau 40...bobina suporta multa putere, parametrii nu sunt cei de pe foaie, i-am calculat. Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 yo am 2*ms810...shi rup binisor...vrei iti trimit si filmultete sa vezi cam ce cursa scot :weedman: ....la banii astia nu gasesti ceva mai bun.... si nu vad de ce nu ar suna si ms800...oricum cred ca sunt cam cele mai avansate chinezarii :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 daca poti sa le trimiti trimitele plss :smt003 Link spre comentariu
piglett Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 ai asa: cutie cu dim interioare: 300 pe 300 pe 458 de milimetri( 30litri)cu BR de diam 70mm si lungime 122mm. ai F3 la 38.7Hz si puterea acustica 106dB.l-am vandut din pacate, iar poze nu am facut.cel mai bun proiect e, din pct meu de vedere Sealed Box.cu filtru activ.fa-l BR...e mai simplu Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 da-mi pun PM cu ID-ul tau de Yahoo Messng. si iti trimit :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 am inceput constructia am taiat lemnul :weedman: mai am ceva de lucru :toimonster: da se rezolva uitati niste poze :smt006 sper sa va placa. http://tinypic.com/view/?pic=2hgzmrq http://tinypic.com/view/?pic=2v16t53 Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Nu ar strica si un cant pe marginea palului(se pune cu fierul de calcat) :smt020 Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 a pai pun da nu acum :smt005 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 a pai pun da nu acum :smt005Era mai simplu sa-l montezi inainte :P Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 pai treaba e ca trebuie finisate putin marginile alea oricum nici nu e prins in suruburi asa ca se rezolva repede :tonqe: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 pai treaba e ca trebuie finisate putin marginile alea oricum nici nu e prins in suruburi asa ca se rezolva repede :tonqe:Atunci e OK :supz: Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 am si eu o intrebare da sa nu radeti de mine :weedman: cum pun portu de BR pt ca la capat are chestile alea de plastic si nu stiu cum sa fac adica sa fac gaura dupa marimea la chestile alea de plastic sau sa decupez in lemn fiecare aripiora dinaia :toimonster: sunt cam multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum