mihaitss Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Salut vreau sa-mi fac o sursa de tensiune reglabila dupa schema asta! am facut si cablajul! integrat nu am gasit lm723 si am luat ua723, tranzistor nu am gasit mj3000 si am luat un BDW83C, R1 nu am gasit 4W 0,33 ohm si am luat una de 5w 0,33J ohm. problema e ca ceva mi se pare ca am gresit sau schema in sine ar fi problema si a.si dori o rarere de la cineva care se pricepe la surse. Multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Schema e bună ( cel puțin la o vedere la ora asta ! ) . Ce nu face ? Link spre comentariu
mihaitss Postat Septembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2014 cablajul vreau sa stiu daca e facut bine si daca componentele pe care le-am luat sunt compatibile? Multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Componentele sunt OK. Cablajul , fără să pui așezarea pieselor , cine crezi că stă să ți-l verifice ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum