Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri impartite

Vizitator ExtremeEdition

Postări Recomandate

Iata aici e locul nostru de scris pe gratis , altii scriu pe bani, ar fi pacat sa se stearga, poate ca daca s-ar stringe cate ceva intr-o carte s-ar putea vinde pe bani, poate si pentru acest forum.

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

In '89 s-au ars toate cartile cu ceausescu si arhiva aia din bucuresti. Azi se puteau vinde cu bani multi. Daca stiau romanii ce-i asteapta nu doar ca devalizau sediul ala cum au si facut ci ar fi incarcat toate cartile si maculatura in dacii oltcituri roabe remorci carute saci geamantane si ar fi fugit acasa cu ele ascunzandu-le.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Aşa chestie şi la aşa dimensiuni eu n-am mai văzut, bănuiesc că nici voi.

Posted Image

Eu unul (folosind o expresie de genul folosit de o nepoţică- cum că ea s-a bucurat foarte rău) m-am minunat foarte rău.

Mai multe găsiţi pe aici, îndemnaţi să vă minunaţi şi voi foarte rău. 

http://rarenergia.com.br/

Link spre comentariu

Periodic mai apare cate o "minunatie" de provenienta Spaniola pe forum, foarte rar ceva de calitate, au imaginatie destula, deci nu ma mira "minunatia" din poza...

Link spre comentariu

Ba pe mine mă miră. Chestii cu trei bobine, doi magneţi, un trafo-două, am mai văzut, dar  ceva la aşa scară nu. Că mare Îţi e grădina Ta Doamne!

Link spre comentariu

Eu cred ca utilajul din imagine este folosit in cu totul alte scopuri,au preluat imaginea si au prezentat-o sub forma unui perpetuum care functioneaza cu ajutorul fortei gravitationale,daca observati pe site-ul respectiv este dat si un numar de telefon,probabil pentru a atrage eventuali investitori naivi impresionati de marimea proiectului...strict parerea mea. :95

Link spre comentariu

Posibil să fie aşa cum spuneţi, utilitatea construcţiei să fie alta. Poate cineva a mai văzut ceva similar şi ne poate lămuri.

Eu cred însă (evident ca părere personală, fără a avea pretenţia a fi musai aşa. Doar vorbim, ne dăm cu părerea, ne amuzăm, nimic mai mult) că totuşi a fost din start gîndită drept ceea ce spun ei, adică motor alimentat de gravitaţie. În situaţia asta oarece muncă s-a depus, atît în faza de proiectare cît şi execuţia în sine.Bani s-au băgat, şi cred că nu puţini. Construcţia în sine, asta potrivit canoanelor mecanice, nu-i făcută nici la plesneală şi nici de mîntuială.

Iniţial contrucţia demarează într-o locaţie, posibil în Brazilia, apoi apar imagini din Ilinois, SUA. Aici şi hangarul e construit de la zero, asta înseamnă iară bani. Maşinăria nu cred că e alta, deşi ar putea şi să fie.

Eu gîndeam că escrocheria ar fi la maniera:

Se găsesc sponsori într-o locaţie şi se demarează proiectul, se toacă frumos bani atît timp cît există sponsorizare. Cînd interesul sponsorilor ajunge să scadă se contactează alţi sponsori în altă locaţie. La noua locaţie se reia tocatul banilor. Nedumirirea mea, una mare, mare rău de tot, e cine a fost în stare să bage mîna în buzunar şi să sponsorizeze aşa ceva. În ţara ce a trimis primul om pe Lună, are un program spaţial, mai împrăştie şi democraţie prin lume, e posibil aşa ceva? Aceeaşi nedumirire o am şi pentru Brazilia, evident nu invocînd aceleaşi argumente. Adică înţeleg să păcăleşti nişte săraci ce vor să facă economie şi îi faci să cumpere economizoare de curent, da' să-i păcăleşti pe uni să bage mîna în buzunar pentru aşa ceva, nu prea îmi iese la socoteală.

Ceva pare să-i fi oprit, poate-s chiar după gratii. Ultimile imagini pe care le-am văzut erau din Ilinois, luate de la oarece distanţă, iar în locaţie nu era activitate.

Editat de rasputin
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pe cei cu handicap la IQ nu-i protejeaza nimeni de escrocherii, ei fac sa functioneze economia de piata. Si la noi a inceput actiunea, sper ca prea devreme.

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce va mirati, la noi pe piata, recte internet, nu se vind dapozitve, pe care daca la bagi in priza, iti reduc consuml de energie la jumatate??? Ba mai sunt, sunt tipi care scriu ca-s mltimti de acele dispozitive! Deci, de ce va mirati, doar scara e alta!

Link spre comentariu

Experimentul pare ca are forta gravitationala numai daca ne uitam cat fier a folosit. Adica cere bani uita-te tata cat fier am folosit plus voptit in portocaliu. Nu inteleg de ce trebuiau ditamai traversele una langa alta la doar 50cm ca doar nu trece trenul pe acolo. Banuiesc ca se vor balansa acele greutati dupa ce le dai o inertie egala cu energia produsa de acesta . Ca asemanare proiectul parca deriva din experimentele Da Vinci doar ca acesta le facea din lemn.

Editat de tim_matrix
Link spre comentariu

Exista dispozitive Da Vinci care funcioneaza in regim perpetuum,gen roata cu contragreutati,dar nu vad sa scoti energie pe plus din asa ceva,chiar si la semenea scala :rade: .

Editat de daniel_88
Link spre comentariu

Poate aflam pana la urma mai multe informatii. O jucarie mai mica cu un pendul as face si eu daca nu costa mai mult de 100 de euro. Ma gandesc sa poata genera macar 15wh x 8ore/zi pe timpul noptii sa pot lumina curtea cu cateva leduri de calitate. Adica un pendul mare sa actioneze un motoras de cc sa scoata 12v si dupa ce-I dai inertie cat cuprinde sa merga pana dimineata.

Editat de tim_matrix
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări