Marian Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Imi pare rau dar nu cred ca ar fi tocmai ok sa se stearga postarile alea din rapoarte, sunt alte raspunsuri de la colegi care fac referire intr-o forma sau alta la acele postari, daca pe alea le sterg atunci interventiile celorlalti si-ar pierde sensul, si nu pot sa ma apuc sa sterg tot ce face aluzie la ea, ar fi complet deplasat, dimpotriva as considera ca postarile dumneaei sunt un bun exemplu de asa nu, o lectie pentru altii. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Andutza a cerut în mod explicit d-lui Vasile să-i fie șters contul, nu i s-a făcut nicio ,,surpriză,,. Oricum, a dat de înțeles că dacă nu i s-ar fi șters contul, ar fi continuat să perturbe postările de pe forum, în semn de ,,răzbunare,,. Fără alte comentarii.... Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Dar totusi daca topicul ramane si se va citi prin el peste mai multa vreme comentarile rautatcioase si certurile produc o stare de neincredere in topic si forum. Eu cunosc aceasta situatie si "senzatie", de exemplu cand caut ceva pe internet si gasesc un topic sau forum vechi unde nu am nici cont si nici nu-mi fac ca nu-i nevoie si in caz ca acolo e vorba lunga mult offtopic si certuri respectivul topic sau forum imi devine inutil si il inchid incercand sa caut altul. Sau in cea mai grava situatie incerc sa fac eu un topic pe un forum unde am deja cont ca sa evit inregistraile si alte situatii inutile. Cea mai buna impresie si ajutor il am cand caut ceva si gasesc ceva succint si exact plus alte adaugari folositoare. Uite de exemplu daca punem sa cautam despre linux, cautam, si sa zicem ca gasim citim etc, e util pana cand dam de contre cu windows, e util si asa ca facem comparatii, insa cand se ajunge la dispute personale cu injurii si zeci de mesaje de amenintari gramatica cereri de banari si alte prostii cum s-a intamplat aici imi face greata si pierd firul incerc sa sar peste alea si nu mai stii unde ajungi apoi mai ales daca sunt multe pagini. Din fericire pe la unele situri nu am gasit asa mesaje si mi-am rezolvat treburile fara sa fie nevoie nici de cont. asa e ideal. Am luat exemplu cu linux ca ala il inveti de pe net de obicei dar poate fi orice alt exemplu si daca jumate din topicele respectivului subiect pe net ar fi cu balast dinasta cu chat si vorbe personale este inutil. Topicul ar trebui curatat si de celelalte mesaje de raspuns catre acel user anduta. Nu acum, dar in timp peste cateva luni poate. Ar mai trebui eliminate sau interzise mesajele celor care vor sa faca postari, adica mesaje gen "da" desi nu e un raspuns ci e un "mda". Eu desi recunosc ca am mai postat si oftopic am obtinut in unele cazuri mesaje de raspuns aiurea. Si aluia stefan andrei care a postat aberatii peste tot inclusiv o intreba pe aia offtopic daca se pricepe la sarmale desi nu era vorba aici de sarmale si pricepere la ele, ar trebui eliminate. Avea dreptate aia cand a zis ca e ca pe maidan pe forum, tocmai pt ca sunt permise postari aiurea total ale unora cu diverse tente sau doar sa incerce tastatura. Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 .......................... cum adica? Sti ce e un "perpetuum mobile" si nu ai auzit de mutatii genetice!! adica atunci cind "scula" se transforma intr-o "fiara", din cauza beteriei "aceleia" de mai devreme...... Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) ma gandeam eu. Editat Aprilie 14, 2015 de ExtremeEdition Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Insa bateriile acelea cu strontiu se bazeaza pe radioactivitatea lui? Da. Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Sti ce e un "perpetuum mobile" si nu ai auzit de mutatii genetice!! adica atunci cind "scula" se transforma intr-o "fiara", din cauza beteriei "aceleia" de mai devreme...... Pricepe mai greu. El are treaba cu iubirea trecatoare Andutza, care era totul in toate . Dar si ce planuri avea ea cu si despre elforum,mama mia. Dar n-o lasa Stefan celmare,ala. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Matale @lazar nicu esti noul "troll" pe aici? Ai venit si matale de 2 saptamani si faci mişto de noi? Te-ai inscris pe forum sa vinzi alarma aia sau ce naiba ai acolo cu 250 lei si cand te plictisesti ne stresezi pe noi aici cu aberatiile tale? Iti vezi macar ultimele 5 mesaje din profil cat de inutile sunt pt forum? Mesajul tau sa stii ca este inutil si nefolositor in contextul topicului, ai face bine sa-l elimini. Pe forumul asta am intalnit asa: unul care avea vreo 4 clone si era idiot rau posta doar la bodega si-si facea validating si apoi alt cont cu alt nume si tot asa, posibil chiar tu, si andutiunea aia care nu stiu ce cauta nici ea/el aici. Ma voi sunteti pusi de concurenta sau de careva sa stricati forumul si sa ne invrajbiti cum s-a intamplat ieri de s-au hardait oamenii aceia valorosi pt regulament? Va bateti joc de forum si de topicele lui cu mesaje idioate si atacuri la useri si apoi va plangeti ca-i dura moderarea cu voi? Pai bine va face. Editat Aprilie 15, 2015 de ExtremeEdition Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Dar ce-i spunei in mesajele private lui Andutza? A? Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Te barfeam pe tine. Editat Aprilie 15, 2015 de ExtremeEdition 1 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Bag seamă că fantoma lui overseas încă mai bântuie pe aici.....a luat-o razna și topicul ăsta... Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Te barfeam pe tine. Asta stiam, Vezi ca am postat ceva la cumparari. Fa bine si rezolva-ma si te iert de toate pacatele cu voie si fara de voie. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) vino aici si lasa topicul asta in pace, eventual sa se stearga din el aberatile. Cam ultimele 3 pagini ar trebui sterse Editat Aprilie 15, 2015 de ExtremeEdition Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Uff ce va mai place sa-mi dati de lucru Hai pauza, nu ma faceti sa inchid topicul, nu fiti rai... Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Hai ca i-a facut pe plac vasile andutiei si i-a sters contul, nici banat nu e ci sters ca apare guest_ acum si e trecut la vizitatori. Nici nu se astepta. O sa dau niste raporturi sa stearga marian sau cine o fi din mesajele acelea de cearta ale ei si ale lui stef andrei cum adica? De la radiatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum