Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri impartite

Vizitator ExtremeEdition

Postări Recomandate

Vizitator ExtremeEdition

Nu am observat asa ceva din ce am citit eu, in fine eu nici nu am citit tot. Nu sunt la curent nici macar cu topicul asta, nu l-am mai urmarit cel putin ultimele pagini imi pareau puerile si inutile.

Oricum peste ceva timp marian va muta la ghena o bucata si tot ce scriem noi aici fara legatura cu subiectul initial, eu nu stiu ce sa devalizeze amandoi, insa opinia mea actuala cand pot spune ca nici nu am citit tot conflictul, este ca fostul andrei stefan facea misto si aia a luat "pe bune" mistourile lui. El are cred ca vreo 8 puncte de warn si deaia si-a si parasit contul asta -> (validating)

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Nu am lucrat cu softul ăsta de forum dar administratorul cred ca poate sa vada pe baza adresei de IP istoricul accesărilor de către un user şi poate compara acest istoric de conectare cu istoricul userului bănuit a fi clona. Deci se poate afla uşor dacă este sau nu o poveste de genul ăsta, eu totuşi înclin să cred că nu, Andutza are un comportament tipic de muiere nu cred că e clona unui bărbat (doar daca nu e vreun gay).

Link spre comentariu

A scrie corect gramatical, tine de respectul fata de interlocutor in primul rind, apoi respectul fata de sine. Asata ca off-topic.An vazut desenele doar pe telefon. Am zis sa ma uit mai atent pe ele cind ajung in fata calculatorului. Vad ca...nu le mai vad! Andutza, te intreb, cum modifici, efectiv, volumul sferelor?Poate mai multe cind ajung in fata calculatorului, pe telefon e dificil.

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Nu putem stii exact decat cautand exact cine e dupa locul de unde a fost accesat.

Am urmarit un alt topic muzical si inclin sa cred ca e un tip /tipa in jurul varstei de 33-43 ani, nicidecum 21.

In opinia mea nici nu se merita pierduta vremea cu discutii si contre contre despre principii si aparate care din start nu-si pot atinge scopul, adica aceste asa zis aparate producatoare de energie din nimic. Unele par f reale insa.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

A scrie corect gramatical, tine de respectul fata de interlocutor in primul rind, apoi respectul fata de sine. Asata ca off-topic.An vazut desenele doar pe telefon. .........

Foarte bine spus insa ai uitat tu insusi sa scrii gramatical, mai bine discutam la subiect si lasam corectarea de o parte.......
Link spre comentariu

Recunosc, numai ca eu nu zic ca nu conteaza, iar cind imi este atrasa atentia ca gresesc, imi cer scuze, ca acum.Si apropo, se scrie "deoparte", "de o parte" inseamna altceva.

Editat de icar
Link spre comentariu

Am vazut si eu pozele, atit cit s-au putut vedea.

- "reducerea" volumului sferelor, nu asigura, prin forta lui Arhimede, compensarea frecarii pe intreg lantul. 

- greuatea sferelor ramine aceeasi, deci ele se vor "echilibra" de o parte si de alta a rotii

iata doar doua din piedicile acestui perpetuum mobile.

O astfel de instalatie a fost desfiintata, punct cu punct, in revistele de popularizare a stiintei, de pe vremea raposatului. 

Tutusi, "perpetuum mobile" exista, dar facatorii de astfel de proiecte nu au auzit niciodata de strontiu, de exemplu. Deci, nu fac apel la el pentru instalatiile lor. Am pus ghilimelele pentru ca, totusi, nu vorbim de un perpetuum mobile. Si ma refer aici la bateriile cu (Sr-Y)-90, folosite pe scara larga in cosmonautica,si nu numai. Ele funtioneaza bine mersi, timp destul de indelungat ca sa le consideri un "perpetuum mobile", avind in vedere timpul de injumatatire, care este de 30 de ani. Tot facatorii de astfel de aparate, neauzind niciodata de neutrino, nu s-au gindit niciodata sa-i stoarca energie pentru a obitne perpetuum mobile!!! Asta nu ca s-ar putea ... :rade:

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Nu am cicit ce-i pe aici cu asa zisul perpetuum care a fost dezactivat chiar din vremea tovarasului.

Insa bateriile acelea cu strontiu se bazeaza pe radioactivitatea lui?

Link spre comentariu

Chiar daca se bazeaza pe radioactivitatea lui, Icar vrea sa spuna ca datorita randamentului crescut pe care il au le putem numi "perpetuum",avand in vedere ca tin pana la 30 de ani...probabil ca de-a lungul vietii noastre le putem numi perpetuum,asta pana ce descendentii nostri constata ca trebuiesc schimbate :rade:

Editat de daniel_88
Link spre comentariu

http://ingenrw.narod.ru/Andv1/Opi2_1.html

Fiindca au fost atatea zile libere de Paste, m-am uitat mai atent pe brevetele in discutie.Varianta cu magneti mi se pare banala, trebuie furnizata din exterior energia pentru a indeparta magnetii. Din experienta stim ce efort mecanic e necesar ca sa apropii polii de acelasi tip. Este ca si cand as umfla un balon aflat in apa (consumand energie mecanica) si apoi as folosi forta arhimedica ce apare.

Varianta cu greutati - in franceza - mi se pare mai subtila; incerc s-o detaliez.

Daca eliminam complicatiile cu resorturile si parghiile (care oricum nu creaza energie - asta se stie), esenta brevetului poate fi  redusa la un cilindru cu un piston greu (vezi http://s1136.photobucket.com/user/ticu2/media/perpetuum.png.html?filters[user]=123832307&filters[recent]=1&sort=1&o=0). Prin intoarcerea cilindrului astfel incat pistonul sa fie orientat in jos sau in sus apar variatii ale volumului si - daca este cufundat in apa - apar si variatii ale fortei arhimedice.Initial (desenul din stanga) cilindrul este "cu pistonul in sus". In centrul de masa al ansamblului cilindru-piston actioneaza forta gravitationala mg, iar in centrul de presiune (centrul de greutate al volumului de lichid dezlocuit) actioneaza forta arhimedica F1.Cand cilindrul este intors "cu pistonul in jos" - desenul din dreapta, pistonul se deplaseaza in jos datorita greutatii sale si mareste volumul ansamblului. Ca urmare creste si  forta arhimedica la o valoare F2. Aceasta forta mai mare decat mg poate deplasa ansamblul in sus, deci produce lucru mecanic, adica se creaza energie.  Dar se observa, in desenul din dreapta, ca centrul de masa al ansamblului cilindru-piston a coborat cu h, deci s-a micsorat energia potentiala a lui in campul gravitational al Pamantului. Aceasta este de fapt sursa energiei evidentiate mai sus.

Editat de Ticu
Link spre comentariu

Si cu toate astea topicul rezista in continuare, nu l-a inchis nimeni, se trece de la curiozitate la frustrare, apoi la umor si invers, un lucru cert e ca nu am gasit niciunul de vinzare care sa si functioneze.

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Hai ca i-a facut pe plac vasile andutiei si i-a sters contul, nici banat nu e ci sters ca apare guest_  acum si e trecut la vizitatori. Nici nu se astepta.

O sa dau niste raporturi sa stearga marian sau cine o fi din mesajele acelea de cearta ale ei si ale lui stef andrei

...ca te trezesti cu vreun piton adormit intre craci.

cum adica?

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări