nickrvl Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 .................. Cred ca mai simplu era daca inclina vasul! Da dar astfel se consuma energie Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 @andutza::Explica te rog,ce vrei/ai de gand sa faci si MAI ales vino cu DETALII!! Altfel...nimeni nu este ghicitor ...mai ales in..Stiinta!! Asteptam!! Vreau sa prezint un brevet. In acest topic am explicat cate ceva. Am un url salvat la favorite pe un calculator in Dragasani.Ajung greu acolo si nu sta nimeni acolo sa imi trimita un mail... Promir ca il postez imediat ce ajung sau poate il redescopar pe net.In caz ca e pierdut url_ul prezint vorbeleels mele dar prefer sa nu fiu acuzata de plagiat. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 E unul pe net,daca e sa cautati Vladimir Utkin,care incearca sa explice ce se intampla cu surplusul de energie Totusi eu cred ca tot ceva SF e pe acolo Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Andutza, nu ma intereseaza link-uri luate de pe net de nu stiu unde, ci ma intereseaza ca atunci xcand incercam sa promovam ceva, un concept nou, o ideie usor diferita, sa o facem cu propriile cuvinte, explicand detaliat asa cum noi intelegem chestiunea respectiva, si folosindu-ne de principii reale, nu fantezii. Adica pe scurt, nu va pierdeti timpul cu iutube, bloage, si alte minuni, oricum o sa fac eu curat, pentru ca vreau sa se discute despre chestiuni reale, nu inchipuite. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 A fi prezentate aici realizări funcționale de Perpetuum Mobile sau de dispozitive cu randament supraunitar...e ceva ce nu vom vedea prea curând (niciodată). Mai degrabă scheme utopice stil Kapanadze, Naudin, Bedini ș.a.m.d. care au inventat diverse minunății pe care nu le folosește încă nimeni...în afară de filmulețe încurajatoare de pe YT. Dacă vreți ceva serios pe YT, vă recomand TED Talks https://www.ted.com (există și varianta cu subtitrări în română) Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Andutza, nu ma intereseaza link-uri luate de pe net de nu stiu unde, ci ma intereseaza ca atunci xcand incercam sa promovam ceva, un concept nou, o ideie usor diferita, sa o facem cu propriile cuvinte, explicand detaliat asa cum noi intelegem chestiunea respectiva, si folosindu-ne de principii reale, nu fantezii. Adica pe scurt, nu va pierdeti timpul cu iutube, bloage, si alte minuni, oricum o sa fac eu curat, pentru ca vreau sa se discute despre chestiuni reale, nu inchipuite.Am mai spus, e vorba de un dispozitiv scufundat in apa, vertical.In partea de sus si de jos sunt 2 roti, ce sunt angrenate de un lant.Pe acel lant sunt legate vase cu volum variabil, volum variabil asigurat de benzi magnetice din interiorul fiecarui vas in parte.Cand vasele ajung in partea de sus sau de jos, la inversarea sensului, pe roti, benzile magnetice re rotesc si ele, actionate fiind de insasi pivotarea in jurul rotilor.Desigur, acest lucru e consumator de energie, insa rezulta un surplus de energie cu atat mai mare cu cat sunt angrenate mai multe astfel de vase cu volum variabil, deci cu atat va fi necesar un bazin cu apa mai adanc.Principiul de functionare s-ar baza pe diferenta dintre forta Arhimedica prezenta pe ramurile ascendente si descendente.As fi dorit sa prezint inscrisul brevetului si implicit imagini si schita instalatiei, nu era vorba de vreun film "iutub"Am mai spus asta, dar daca ati insistat, am repetat.Totusi, daca aceasta instalatie functioneaza, eu nu o consider perpetuum mobile.Consider ca isi trage energia din gravitatie si magnetism. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Am mai scris asta și cu altă ocazie, un brevet de invenție nu garantează și că respectiva invenție e funcțională, ci conferă dreptul de autor al ideii respective celui ce o brevetează (pe banii lui).Autorul trebuie să descrie amănunțit principiul de funcționare și să prezinte schema de principiu a dispozitivului. Dacă acea invenție va fi folosită de cineva vreodată, cel ce vrea s-o utilizeze trebuie să plătească anumite drepturi de licență inventatorului. Asta nu garantează însă și că invențiile tip Perpetuum Mobile brevetate (în țările care mai conferă brevet pentru așa ceva) vor funcționa vreodată.Unele țări au prevederi ce resping brevetarea unor dispozitive de acest gen, care încalcă legile fizicii. Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Magnetii sunt angrenati de instalatie, consuma energie din ea, nu sunt actionati din exterior.Odata reglat sistemul, se invarte pana la uzura. Am mai scris asta și cu altă ocazie, un brevet de invenție nu garantează și că respectiva invenție e funcțională, ci conferă dreptul de autor al ideii respective celui ce o brevetează (pe banii lui).Autorul trebuie să descrie amănunțit principiul de funcționare și să prezinte schema de principiu a dispozitivului. Dacă acea invenție va fi folosită de cineva vreodată, cel ce vrea s-o utilizeze trebuie să plătească anumite drepturi de licență inventatorului. Asta nu garantează însă și că invențiile tip Perpetuum Mobile brevetate (în țările care mai conferă brevet pentru așa ceva) vor funcționa vreodată.Nu va contrazic, imi pare rau ca nu am intregul material la indemana acum.Doar voiam sa il prezint sa va dati cu parerea, fiind vorba aici despre asta.Totusi, repet, in opinia mea nu e perpetuum mobile, am mentionat care ar fi sursele energiei. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Pai cum nu e perpetuum daca ai spus ca s-ar invarti singur pana la uzura,chiar daca e actionat de fortele care le precizezi (gravitationala si magnetica),tot perpetuum s-ar numi. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 insa rezulta un surplus de energie cu atat mai mare cu cat sunt angrenate mai multe astfel de vase cu volum variabil, deci cu atat va fi necesar un bazin cu apa mai adanc. Doar la unlucru atrag atentia: cu cit sunt mai multe astfel de vase, cu atit frecarea e mai mare. Adica ce ai luat pe mere, ai dat pe pere. Si cum faci, fara sa consumi energie, ca aceste vase sa aiba volum variabil??? Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Ce scapa, capilaritatea se produce la scara macro altfel nu are efect, nu poti scufunda partial un tub de 1m si sa ai pretentii ca apa sa urce, asta pentru a avea efect asupra vaselor alea ca n-or fi de ordinul micronilor Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) http://ingenrw.narod.ru/Andv1/Opi2_1.html http://ingenrw.narod.ru/Andv1/02830575A1.pdf Aici sunt toate detaliile. In aceasta imagine, flotorul asigura inversarea magnetilor cand vasul ajunge in pozitiile sus respectiv jos, pe roti, la schimbarea sensului (urcare-coborare) Magnetii asigura volumul variabil al vasului. Sau, fara magneti, o greutate din incinta actioneaza o parghie ce actioneaza un piston, asigurand un volum variabil. Greutatea actioneaza intr-un sens pe o ramura si invers pe cealalta, automat, prin rasucirea pe roti. Simplu. Editat Aprilie 10, 2015 de Andutza Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Post anulat Editat Aprilie 10, 2015 de Andutza Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Si cine compenseaza energia pierduta prin frecare? Exista articulatii, deci... Apoi presupunand prin absurd ca minunea asta chiar functioneaza ( este evident ca-i doar o fantezie, dar fie...), si deci produce energie mai multa decat consuma, atunci spuneti-mi de ce nu vedem asa ceva dezvoltat pe scara larga? de ce nimeni nu se foloseste la scara industriala de asa ceva? Si daca raspunsul Dvs va sugera o teorie a conspiratiei, va promit Andutza ca va sterg direct si fara avertisment postarile care fac referire la minunea asta. Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Sunt calcule in pdf. Nu stiu, dar e posibil ca astfel de brevetanti sa fie platiti regeste si sa nu se implementeze. Tehnic vorbind, mi se pare clar. Nu ma deranjeaza sa stergeti, as face-o chiar eu, dar nu mai pot. Aha, am sters ultimul post si va garantez ca stergeam si pe celalalt! Nu mai avem ce discuta. Puteti sa stergeti si contul. Editat Aprilie 10, 2015 de Andutza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum