Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri impartite

Vizitator ExtremeEdition

Postări Recomandate

Mie mi se pare destul de dubioasa treaba,incercati sa va aduceti aminte de renumitul Tariel Kapadze (vedeti pe youtube).Omul e di Georgia,si cum reiese si din filmulete are niste aparate destul de rudimentare,din care scoate 5kW,ba chiar a facut la turci si unul de 100 kW,cu niste bobine tesla s.a.m.d...credeti-ma ca am investit multi bani si tim in incercarea replicarii faimosului aparat,fara niciun succes,probabil imi scapa ceva.Am luat legatura pe mail,cu un anume Alexander Frolov,din Rusia...dansul aparea ca implicat in proiect,si i-am trimis un mail...omul mi-a raspuns ca daca nu ar fi fost pe bune treaba,de ce s-ar mai fi obosit televiziunea germana la el,si nu numai odata,mi-a explicat ca e pura inductie electrica,si ca mai mult nu poate sa imi spuna...bineinteles ca la final a tinut sa imi spuna ca ar fi si un interes penicular,adica cum ar putea el face bani cu mine,de ce sa ma ajute...etc...intrebarea mea e:unde dracu e Kapanadze asta,ca filmarile au cativa ani,si nu s-a mai auzit nimic de asta.

Link spre comentariu

Poate l-au ,,pitulat,, marile corporații energetice și pe ăsta......sau Liga Asasinilor  :rade:

Îmi amintesc faptul că în filmări, se vedea că este racordat și la rețeaua de curent. De ce oare ? Dacă tot poate să scoată curent din pământ.....

V-ați interesat....doar așa de amorul artei, dacă cineva din vecinii lui folosește minunea aceea de invenție ?   Sau câți ruși sau georgieni folosesc asta în mod curent.

Niște facturi de energie electrică ar fi utile..... sau probabil e doar o chestie experimentală și nu vom apuca s-o vedem în viața asta utilizată.....În fine...câte generatoare din alea a vândut și câte merg în momentul de față ?  Sau nu le vinde de frică să nu-i fure cineva invenția.....chinezii ar fi primii din start. Acum o fi prin China tipul.

Link spre comentariu

Eu folosesc perpetuum mobile de cativa ani. Merge struna.

Nu-i prea inteleg sistemul de functionare. De fapt nici nu-mi bat capul cu asta. Constat doar ca ofera energie din plin in continua crestere.

....nevasta.

Link spre comentariu

cred ca numai tu nu ai inteles, Rusii s-au folosit de aceasta proprietate a apei pentru a face perpetuum mobile

Si "utilajul" unde e? adica ce invirte? sau ce produce? perpetuu....

Ca masina pe baza de apa au inventat-o deja romanii demult, adica sub capota erau "doi" care dadeau la pedale si strigau apaa, apaaa!!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări