Marian Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Nu incepeti iarasi ca inchid topicul... din nou. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Mie mi se pare destul de dubioasa treaba,incercati sa va aduceti aminte de renumitul Tariel Kapadze (vedeti pe youtube).Omul e di Georgia,si cum reiese si din filmulete are niste aparate destul de rudimentare,din care scoate 5kW,ba chiar a facut la turci si unul de 100 kW,cu niste bobine tesla s.a.m.d...credeti-ma ca am investit multi bani si tim in incercarea replicarii faimosului aparat,fara niciun succes,probabil imi scapa ceva.Am luat legatura pe mail,cu un anume Alexander Frolov,din Rusia...dansul aparea ca implicat in proiect,si i-am trimis un mail...omul mi-a raspuns ca daca nu ar fi fost pe bune treaba,de ce s-ar mai fi obosit televiziunea germana la el,si nu numai odata,mi-a explicat ca e pura inductie electrica,si ca mai mult nu poate sa imi spuna...bineinteles ca la final a tinut sa imi spuna ca ar fi si un interes penicular,adica cum ar putea el face bani cu mine,de ce sa ma ajute...etc...intrebarea mea e:unde dracu e Kapanadze asta,ca filmarile au cativa ani,si nu s-a mai auzit nimic de asta. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Poate l-au ,,pitulat,, marile corporații energetice și pe ăsta......sau Liga Asasinilor Îmi amintesc faptul că în filmări, se vedea că este racordat și la rețeaua de curent. De ce oare ? Dacă tot poate să scoată curent din pământ..... V-ați interesat....doar așa de amorul artei, dacă cineva din vecinii lui folosește minunea aceea de invenție ? Sau câți ruși sau georgieni folosesc asta în mod curent. Niște facturi de energie electrică ar fi utile..... sau probabil e doar o chestie experimentală și nu vom apuca s-o vedem în viața asta utilizată.....În fine...câte generatoare din alea a vândut și câte merg în momentul de față ? Sau nu le vinde de frică să nu-i fure cineva invenția.....chinezii ar fi primii din start. Acum o fi prin China tipul. Link spre comentariu
Vizitator STIRCU Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 dispozitivul rusilor se foloseste de legea lui Jurin. Imediat de voi avea timp voi posta informatii Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 dispozitivul rusilor se foloseste de legea lui Jurin. Imediat de voi avea timp voi posta informatii Abia astept,sunt numai urechi Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 dispozitivul rusilor se foloseste de legea lui Jurin. Imediat de voi avea timp voi posta informatii Jurin?, care lege? e ruda cu Kapadze? Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 (editat) Jurin?, care lege? e ruda cu Kapadze?O fi vreun jurist, ca astia fac din orice lege ce le convine. Editat Aprilie 7, 2015 de Andutza Link spre comentariu
Vizitator STIRCU Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) aceasta forta au folosit-o rusii pentru a avea la iesire o putere mai mare decat la intrare. Editat Aprilie 8, 2015 de STIRCU Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Mda, "rusii", mai credibil erai daca ziceai Putin, ca tot e la moda/pe val. Ce nu-mi dau seama, daca e vorba de rusi de explicatia e in Franceza? asta una si a doua capilaritatea (ca de ea este vorba) nu o "inventara" rusii acum, e mai de mult gasita chiar daca acu auzisi tu de ea: http://ro.wikipedia.org/wiki/Capilaritate Link spre comentariu
Vizitator STIRCU Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 cred ca numai tu nu ai inteles, Rusii s-au folosit de aceasta proprietate a apei pentru a face perpetuum mobile Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Daaa, si marmota invelea... Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 A cata descoperire de PM este ? ( perpetuum mobile ... ) . A functionat vreuna pana acum ? Cate vor mai fi dupa aceasta ? ... Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Eu folosesc perpetuum mobile de cativa ani. Merge struna. Nu-i prea inteleg sistemul de functionare. De fapt nici nu-mi bat capul cu asta. Constat doar ca ofera energie din plin in continua crestere. ....nevasta. Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 cred ca numai tu nu ai inteles, Rusii s-au folosit de aceasta proprietate a apei pentru a face perpetuum mobile Si "utilajul" unde e? adica ce invirte? sau ce produce? perpetuu.... Ca masina pe baza de apa au inventat-o deja romanii demult, adica sub capota erau "doi" care dadeau la pedale si strigau apaa, apaaa!!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum