chiriac iulian Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 buna seara am 2 drivere blue tech dr100 150 wati 8 ohmi cu tot cu goarne , si 2 difuzoare 18" nu stiu putere si nici modelul dar cred ca este blue tech 18..... minim 300 rms . Si doresc sa imi fac 2 boxe full range de 18" problema e ca vreau ceva compact adica mai micute nu dita mai dulapul , va rog frumos daca stiti vreo schema de incinta pe 18 full range sa o postati aici . multumesc mult Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2014 nimeni nu stie un model de incinte pe 18 " FR ??? Link spre comentariu
dyrty Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Nu poti face fullrange cu dif de 18". Daca tot vrei sa faci 2 cutii mari si grele trebuie sa le faci pe 3 cai.In 2 cai vei avea o gaura mare in banda de medii. Erau mai demult niste boxe unguresti marca Reflex si erau cu bas de 18 medie de 10 si tweeter sau driver de 1. Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2014 multumesc dyrty pt raspuns . dar deja le-am facut si vreau sa spun ca suna exact cum imi place mie vocea pe ele fara filtre deocamdata si fara sa fie mochetate sau siliconate si cateva poze screen shot on pc image hosting sites adult photo sharing free photo upload free upload image dupa ce o sa le termin pe amandoua o sa incerc sa fac si un filmulet cu ele Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 ce parere imi dati , sa le dau un chit si finisaj dupa care 2-3 straturi de vopsea sau sa le mochetez cu mocheta profesionala ? Link spre comentariu
dyrty Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Daca ar fii dupa mine as vopsi interiorul portului de br cu negru mat,textura groasa si restul as pune mocheta si tot ce mai trebuie (manere,picioruse, coltare metalice, placa conectori tabla pe fata) De sunat suna destul de bine tinand cont ca nu au filtre si ca basul e de 18". Sper ca ai macar pe driver un cond de 4.7 micro 100v. Poate ca nici nu merita facut filtru pe bas ca oricum nu prea ai ce filtra ca e FR si fa un filtru doar pe driver cu protectie cu bec. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Pe fata ar fi dat bine o sita neagra Link spre comentariu
Dominicue Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 ce parere imi dati , sa le dau un chit si finisaj dupa care 2-3 straturi de vopsea sau sa le mochetez cu mocheta profesionala ? Cred ca le-ar sta mai bine vopsite cu ceva negru mat si cu textura in genul terosonului. Ca sunet nu ma pot pronunta pentru ca cel putin in videoclip mi se pare ca distorsioneaza putin pe bass dar e foarte posibil sa fie din cauza microfonului camerei . Era bine daca aveai datele difuzoarelor de bass si a celor de inalte sa vezi daca totusi pe bass nu era nevoie sa-l tai la o anumita frecventa . Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 am un condensator de 100 v la 2,2 micro, distorsiunile sunt de la microfonul telefonului, savad cam ce buget mai fac rost si in functie de el o sa aleg ori bine vopsit cu warnex ori mochetat plus accesorii Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 si inca un video hd Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Octombrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2014 buna seara in spafrsit am terminat si noul proiect de subwoofere 18" sper sa va placa cum au iesit img hosting gifs upload gifs upload image hosting 5mb upload jpg image url upload how to capture screen upload pics cam asta e pt moment Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 in sfarsit cred ca am terminat primul subwoofer upload pics image upload no resize gifs upload image hosting 10mb limit image hosting 10mb limit Link spre comentariu
Vizitator Sandor Paul Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 frumos au iesit felicitari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum