Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte full range 18"

chiriac iulian

Postări Recomandate

buna seara am 2 drivere blue tech dr100   150 wati 8 ohmi   cu tot cu goarne  , si 2 difuzoare 18" nu stiu putere si nici modelul dar cred ca este blue tech 18.....   minim 300 rms . Si doresc sa imi fac 2 boxe full range de 18"  problema e ca vreau ceva compact  adica mai micute nu dita mai dulapul  , va rog frumos daca stiti vreo schema de incinta pe 18 full range sa o postati aici . multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chiriac iulian

8

• dyrty

2

• maryuss2011

1

• Dominicue

1

Nu poti face fullrange cu dif de 18".

Daca tot vrei sa faci 2 cutii mari si grele trebuie sa le faci pe 3 cai.In 2 cai vei avea o gaura mare in banda de medii.

Erau mai demult niste boxe unguresti marca Reflex si erau cu bas de 18 medie de 10 si tweeter sau driver de 1.

Link spre comentariu

multumesc dyrty pt raspuns . dar deja le-am facut si vreau sa spun ca suna exact cum imi place mie vocea pe ele fara filtre deocamdata si fara sa fie mochetate sau siliconate 

si cateva poze 

Posted Image

Posted Image

dupa ce o sa le termin pe amandoua o sa incerc sa fac si un filmulet cu ele

Link spre comentariu

Daca ar fii dupa mine as vopsi interiorul portului de br cu negru mat,textura groasa si restul as pune mocheta si tot ce mai trebuie (manere,picioruse, coltare metalice, placa conectori tabla pe fata)

De sunat suna destul de bine tinand cont ca nu au filtre si ca basul e de 18".

Sper ca ai macar pe driver un cond de 4.7 micro 100v.

Poate ca nici nu merita facut filtru pe bas ca oricum nu prea ai ce filtra ca e FR si fa un filtru doar pe driver cu protectie cu bec.

Link spre comentariu

ce parere imi dati , sa le dau un chit si finisaj dupa care 2-3 straturi de vopsea sau sa le mochetez cu mocheta profesionala ?

Cred ca le-ar sta mai bine vopsite cu ceva negru mat si cu textura in genul terosonului.

Ca sunet nu ma pot pronunta pentru ca cel putin in videoclip mi se pare ca distorsioneaza putin pe bass dar e foarte posibil sa fie din cauza microfonului camerei .

Era bine daca aveai datele difuzoarelor de bass si a celor de inalte sa vezi daca totusi pe bass nu era nevoie sa-l tai la o anumita frecventa .

Link spre comentariu

am un condensator de 100 v la 2,2 micro, distorsiunile sunt de la microfonul telefonului, savad cam ce buget mai fac rost si in functie de el o sa aleg ori bine vopsit cu warnex ori mochetat plus accesorii 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări