Vizitator dyno Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Un domn a binevoit sa faca un blog despre acest amplificator in care si-a spus parerea ca fiecare dintre noi,blogul este acesta: http://trueaudiophile.blogspot.ro/2011/07/pioneer-sa-8800-integrated-amplifier.html Toate bune si frumoase pana in acest paragraf in care domnia sa spune ca acest amplificator (care e cunosut de toata lumea ca este un amplificator de clasa AB ) la puteri mici sta in clasa A. Iata si paragraful: The Pioneer SA-8800 amplifier is an amazing unit. For the mere few hundred dollars one can really get a great deal of quality audio out of this unit. At low wattages, the unit remains Class A, producing a good deal of heat, but excellent resolution and fidelity. If you come across one of these, you would be lucky to pick it up. Even if it sits on a shelf, it is a piece of art. Used for its intended purpose, it brings color-free art to ones ears. Eu unul nu cred asta (mai exact ca la puteri mici ramane in clasa A) Parerea mea e ca e un aplificator de clasa AB care e bine construit,cu minusuri si plusuri in functie de gusturi (urechi) Voi ce parere aveti? Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie,daca este cazul rog sa fie mutat . Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Sînt care cred asta chiar aici pe forum, că aşa au înţeles din cărţile alea ce te învaţă să proiectezi amplifuri, cam cum sînt şi cele ce te învaţă să faci avere, ori altceva. Mai exact e explicat în manualul de serviciu, dar nu cum a înţeles nenea ăla. Are o superdiodă combinată cu o diodă zener şi generatoare de cc, oricum invenţia asta a dispărut ca orice dinozaur. Technics a rezolvat asta mai simplu şi mai din topor în anii 80, polariza trz prefinali cu diode din alimentări ca să meargă în clasă A şi economisea din trz piloţi. Rămîne un amplif frumos, clasic. Link spre comentariu
marius75 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Daca era buna ideea, se reinoia licenta, nu cred ca in calea progresului sta o hartie...La fel se intampla in orice domeniu, nu numai in electronica, ideile bune se pastreza (aduc profit) ideile proaste se cern la fund (sunt falimentare). Vreti sa spuneti ca Pioneer nu avea bani sa reinoiasca o licenta . Inteleg ca aveti ceva cu @Zal, dar nu inteleg de ce moderatorii elforum nu desfiinteaza aceasta clona @GRANIT (una proasta, falimentara pentru forum) si care nu face decat sa arunce cu noroi in oameni care au ridicat valoarea acestui forum. Este pacat sa asteptam ca forumul sa se epureze singur...dar in ultima instanta merge si asa... LE: Ok, m-am lamurit, sunteti un user mai vechi Victor, mai puteti sta o vreme prin zona.... dar sa nu porcaiti prea mult lumea Editat Septembrie 11, 2014 de marius75 Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Pacat ca Victor nu isi foloseste "documentatia" constructiv... faptul ca isi schimba des identitatea, cel putin in ultima vreme, denota o labilitate sau mai degraba o deformatie ... profesionala! Din pacate nu pot sa sapi tot timpul sa identifici IP-urile user-ilor sa vezi cine pe unde se ascunde... ar fi nevoie de un birou special de urmarire... Subiectul tratat este interesant si merita dezbatut... P.S. Eu nu inteleg... de ce trebuie tot timpul sa avem ceva unii cu altii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum