alex26 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Va salut. Am aceasta putere, care nu scoate foarte mult, dar e construita frumos si am zis ca o tin pentru mine, poate de ziua mea sau a copilului sa ma folosesc de ea. Am facut rost de cabluri ca iesirea e me mufe speakon si intrarea pe xlr. Surpriza a fost cand am conectat-o la niste boxe pe ohmi, micute si am zis sa dau volumul incet sa nu ard boxele, dar am putut da volumul la maxim si boxele se auzeau destul de incet, dar foarte clar, intrarea am luat-o de la un calculator. Pe urma am aflat de la cineva ca aceste puteri merg doar cu mixer,ca nu au partea de atac. Fara mixer as putea sa o folosesc sa modific ceva piese pe intrare, sau nu are rost? Va multumesc. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Tinand cont dupa nume ca se numeste PUTERE, recomandat ar fi sa gasesti un mixer sau un preamplificator ceva care sa aiba putere sa atace partea de final care o ai. Ai putea sa il ataci si cu un mixer mai micut gen acesta: http://www.electronicmarket.it/889-thickbox_default/gbc-mini-2-channel-dj-mixer.jpg Astfel, o sa ai ceva mai multa putere pe iesire. Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum