Reynolds Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 Am un HDD Western Digital de 80 GB care a inceput sa caraie atunci cand copiez ceva.Se poate remedia defectiunea sau il voi tine asa pana se va arde? Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 asta e viata lor ai garantie pe el dute sa tzi-l schimbe ce sa faci si seagateul meu a inceput sa caraie dar nu deranjeaza isi face treaba bine :partyman: Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 a inceput sa "caraie" la putin timp dupa ce l-ai achizitionat sau l-ai folosit mai mult? Link spre comentariu
Reynolds Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 l-am folosit 1 an si 3 luni dar i-am dat nenumarate formaturi si am reinstalat win de cam multe ori.eu credeam ca e de la faptul ca am cam tras de mufa de alimentare atunci cand am inlocuit sursa Link spre comentariu
Reynolds Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 e posibil sa fie si de la asta? Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Caraitul e de la partea mecanica, unde nu ai ce umbla.Poate sa mearga asa bine merci sau poate sa-ti crape cand ti-o fi lumea mai draga. Daca mai e in garantie poti incerca sa ti-l schimbe, nu este nimic de reparat la el. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 e posibil ca rulmentii de la bratul cu senzorii(citire/scriere) care se plimba deasupra platanelor, sa nu mai aiba agent de lubrifiere si din aceasta cauza cand se misca face zgomot Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 de fapt, mai degraba, la cele care sunt pe sistem de bucse, nush exact care au si care n-au rulmenti, cred ca nu au o sa ma uit cand am timp Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 de fapt, mai degraba, la cele care sunt pe sistem de bucse, nush exact care au si care n-au rulmenti, cred ca nu au o sa ma uit cand am timpStai linistit, relaxeaza-te, ca tot nu-i foloseste la nimic Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 ziceam macar sa stie de la ce e, poate se pricepe si-si desface hardu si-l lubrifiaza :supz: Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 E, pai asa mergea ulei cu seringa :weedman: Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 nu-mi prea dau seama la ce te referi, sa-l lubrifieze fara sa il mai desfaca? Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Hai ca am glumit destul... pauza ca facem prea mult off topic Link spre comentariu
Reynolds Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Daca il desfac il pot repara sau distruge definitiv ?discul acela e in vid sau are aer doar? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 e aer inauntru, ai grija cum umbli. Eu am zis o parere, de acolo cred eu ca e problema, dar poti sa-l folsesti si asa ca nu are nimic(nu se strica) asta in cazul in care nu te deranjeaza zgomotul facut de el. Numai daca incepe sa dea erori atunci poti sa-ncerci sa-l lubrifiezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum