yulyan30 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 salutare am si eu nevoie de o idee sau solutie pentru a lipi o folie cu contacti de un display. am atasat poze cu lucrurile in pricina. va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Voltus Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Cred ca mai simpla ar fi solutia presarii pamblicii peste contactii LCD-ului folosind o fasie de cauciuc si o montura adecvata , Link spre comentariu
yulyan30 Postat Septembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Cred ca mai simpla ar fi solutia presarii pamblicii peste contactii LCD-ului folosind o fasie de cauciuc si o montura adecvata , asa m-am gandit si eu dar in bord unde vine montat nu exista aceasta posibilitate ar trebui lipit pamblica direct de display. asa a fost din fabrica Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Există folie de schimb care se lipește la cald cu letconul prevăzut cu un capăt special.Pe forumul vechi era un coleg care avea de vânzare....din păcate datele sunt împrăștiate Link spre comentariu
rimache Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) cred ca merge cu wire glue (adeziv electroconductor) pus cu grija pe fiecare contact Editat Septembrie 11, 2014 de rimache Link spre comentariu
yulyan30 Postat Septembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2014 cred ca merge cu wire glue (adeziv electroconductor) pus cu grija pe fiecare contact si se comercializeaza pe la noi? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Sau poti incerca cu pasta de lipit cu fludor pentru SMD (ceva de genul IFDelphine5503 405 10cc - 82 lei fara TVA) si o statie de lipit cu aer cald (numai daca ambele componente au contacte cositorite) Link spre comentariu
yulyan30 Postat Septembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2014 da dar nu stiu daca folia cu contacte o sa reziste la temperatura. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 da dar nu stiu daca folia cu contacte o sa reziste la temperatura. pentru a lipi panglica aia de display ....in nici un caz nu se poate folosi pasta ceea cu fludor!! daca incercati sa le incalziti... display-ul va crapa si panglica se va topi! daca gasiti ceva lipici electroconductor(pe baza de grafit)...asa, poate reusiti sa le lipiti! dar nu stiu unde anume s-ar gasi asa ceva! era o data la miv-rom ...dar e pe baza de suspensii metalice(din ce stiu eu) si nu stiu cat de bun e! posibil sa nu aibe proprietati de lipire prea bune si sa nu reusiti sa faceti nimic! Link spre comentariu
rimache Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 si se comercializeaza pe la noi? Da Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Se poate cu adeziv conductiv, dar trebuie mână de chirurg ca să trasezi liniile alea perfect și fără atingere între ele, apoi să poziționezi exact banda.Cantitatea de adeziv trebuie să fie exact cât trebuie ca să nu se întindă și între trasee. Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Bandflex-ul respectiv nu este facut pentru lipitura , se fixeaza cu scotch pe fata si spate , si este o banda presoare de burete care preseaza banda pe contacte , carcasa dispozitivului este adaptata pentru respectivul conector Acum citiva ani am patit la fel la un multimetru fluke (s-a rupt banda) un prieten care lucreaza in armata mi-a dat terminale la 90* aurite , rusesti , le-am pozitionat cu penseta dupa care le-am pus pe un soclu de CI ca sa nu se miste si am lipit cu rasina epoxidica bison Daca este un aparat mai sofisticat merita toata osteneala Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 dar de la ce aparat vine ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 La afișajul de bord auto. Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 pai si un display nou cat o costa , ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum