Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o solutie pentru a lipi acesti contacti.

yulyan30

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yulyan30

5

• validae

3

• xragon

3

• rimache

2

Cred ca mai simpla ar fi solutia presarii pamblicii peste contactii LCD-ului folosind o fasie de cauciuc si o montura adecvata ,

asa m-am gandit si eu dar in bord unde vine montat nu exista aceasta posibilitate

ar trebui lipit pamblica direct de display. asa a fost din fabrica

Link spre comentariu

Există folie de schimb care se lipește la cald cu letconul prevăzut cu un capăt special.Pe forumul vechi era un coleg care avea de vânzare....din păcate datele sunt împrăștiate

Link spre comentariu

da dar nu stiu daca folia cu contacte o sa reziste la temperatura. 

pentru a lipi panglica aia de display ....in nici un caz nu se poate folosi pasta ceea cu fludor!!

daca incercati sa le  incalziti... display-ul va crapa si panglica se va topi!

daca gasiti ceva lipici electroconductor(pe baza de grafit)...asa, poate reusiti sa le lipiti!

dar nu stiu unde anume s-ar gasi asa ceva!

era o data la miv-rom ...dar e pe baza de suspensii metalice(din ce stiu eu) si nu stiu cat de bun e!

posibil sa nu aibe proprietati de lipire prea bune si sa nu reusiti sa faceti nimic!

Link spre comentariu

Se poate cu adeziv conductiv, dar trebuie mână de chirurg ca să trasezi liniile alea perfect și fără atingere între ele, apoi să poziționezi exact banda.Cantitatea de adeziv trebuie să fie exact cât trebuie ca să nu se întindă și între trasee.

Link spre comentariu

Bandflex-ul respectiv nu este facut pentru lipitura , se fixeaza cu scotch pe fata si spate , si este o banda presoare de burete care preseaza banda pe contacte , carcasa dispozitivului este adaptata pentru respectivul conector

Acum citiva ani am patit la fel la un multimetru fluke (s-a rupt banda) un prieten care lucreaza in armata mi-a dat terminale la 90* aurite , rusesti , le-am pozitionat cu penseta dupa care le-am pus pe un soclu de CI ca sa nu se miste si am lipit cu rasina epoxidica bison

Daca este un aparat mai sofisticat merita toata osteneala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări