Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe tuburi ELFORUM,colaborare useri audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Oare de ce unii romani nu pot sta in banca lor si ii .... grija de altii ! 

Asta e categoria de colegi forumisti/romani  care nu au facut niciodata nimic cu manutele lor dar pretind ca alti sa faca ......... a pardon probabil folosesc cel mult degetul din dotate pentru a controla constant propriile gauri din dotare .

Si se mai si ratoiesc sub umbrela anonimatului ,pare ca sunt aceleasi pesonaje care te admira fara rezerve . :)

Link spre comentariu

D-LE VIOBIO,

Te rog sa ma crezi dar nu ma intereseaza ceea ce faci d-ta, dar vorba celui de mai sus puteai sa-mi dai un raspuns simplu, da sau nu. De fapt am intrebat din curiozitate si  daca stiam ca esti asa ' ciufut '

evitam intrebarea. D-ta cu gurita dumitale ai spus ca ' sa lasam balacareala si trecem la fapte'. Dar daca te enerveaza o intrebare de acest gen, eu nu pot sa te ajut  cu nimic, ramii asa cum vrei.  

Link spre comentariu

Ia mai lasati tastatura in pace!

I-am reprosat lui viobio multe chestii de-a lungul timpului, l-am atacat cat de  dur s-a putut , dar niciodata nu sa dovedit ca nu  e prolific si cu toate ca nu-l am pe suflet,  omul chiar a realizat multe amplificatoare si le-a prezentat constant pe forum.Bune, rele...e si normal sa fie mandru de munca lui .Ca este sau nu caritabil nu ne intereseaza, intr-adevar , dar comunismul s-a terminat acum 26, 5 ani.

S-au gasit perfectii secolului sa-i tina socoteala cate si ce are de facut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări