Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe tuburi ELFORUM,colaborare useri audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

O mare rugaminte,deschide un topic separat,nu face acest topic talmes balmes.Amplificatorul o sa fie construit dupa schema conceputa de domnii Valderama&Lazaroiu,deci nu are rost asa reluam discutia ,la final nu o sa se mai inteleaga nimic,incerc sa pastrez acest topic curat.Rog un moderator sa stearga sau sa mute ce nu are legatura cu titlul acestui topic.Multumesc

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

De ce nu luati in consideratie si o astfel de abordare ?

M-a pricep foarte putin la electronica, raportat la ceilalti participanti, in schimb, am ascultat mai bine de 50 ani muzica pe viu si pe tuburi+vinil. Cred ca degeaba vrem sa construim un obiect muzical daca nu-l rafinam in comparatie cu realitatea.

TIM OTL 25 W SCHEMA.doc

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Domnule clona,o sa tin seama de propunerea dv ,in viitor,o sa adaptez schema propusa de dv cu alte tuburi,cele din schema nu le am disponibile.O sa folosesc 1 GU50 ,in conexiune trioda pentru defazor2 ECH81 pentru atacul finalelor3 ca tuburi finale o sa folosesc doua tuburi color,tuburi tricon.Amplificatorul o sa fie alimentat cu 27000V,din reteaua CFRCind mai propuneti asa ceva ,consumati o tescovina,e mai slaba,cam 25..30 de grade sau un amestec de apa cu vin,numit spritz de austrieci.Nu mai folositi substante care va da idei la asemenea propuneri.Sorry nu am putut sa ma abtin,sunt satul de aberatii ,luate cu copy/paste de pe net.

Editat de viobio
Link spre comentariu

sincer ma gandeam ca nici eu nu ma pot abtine si totusi.......D-le capitalist fara scrupule, lectura usoara in continuare, eu ascult muzica, cred ca pentru asta sunt facute amplificatoarele pe tuburi...nu?

PS. scuze si nu promit sa nu mai intervi

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator claus

Am parcurs acest topic cu dorinta de a vedea ,ca de ascultat mai greu, finalul acestui proiect. Observ ca ultima postare e din 11.02.2015 dar protagonistii sunt toti in viata,deci pot veni cu lamuriri. 

Entuziasmul si promisiunea de inceput au disparut odata cu prezentarea schemei finale.

De fapt a fost gandit ca un proiect comun sau a fost un tertip pentru o schema buna?

Editat de claus
Link spre comentariu

Cred ca a fost varianta B! Asa se practica la noi,se arunca momeala si se asteapta marea captura....dupa capturare toti dispar in ceata....pe sistem romanesc "n-am io....da-mi tu"..

Link spre comentariu
Vizitator claus

Prin colaborarea mai multor useri sa se conceapa schema,fara sa ne balacarim ca de obicei.Amplificatorul il execut eu fizic,facem si o auditie ,la care pot participa colegii de forum.Eu suport toate costurile de executie,dupa ce ne plictisim de el,il vindem,banii incasati ii donam catre o asociatie umanitara,ca sa nu existe discutii,il rog pe Vasile sa se ocupe el de donarea banilor,unde crede el ca e bine. 

Da,cuvinte mari,gesturi marete. Ma intreb cum s-or putea plictisi de un singur amplificator mai multi useri?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

A fost un foc de paie?  S-a terminat?  Oare de ce romanii nu pot lucra in echipa?

D-le Viorel, daca nu ma insel a-ti promis ca ve-ti face un amp cu tuburi la propunerea unor forumisti. Eram curios ce iese.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

A fost un foc de paie? S-a terminat? Oare de ce romanii nu pot lucra in echipa?D-le Viorel, daca nu ma insel a-ti promis ca ve-ti face un amp cu tuburi la propunerea unor forumisti. Eram curios ce iese.

Oare de ce unii romani nu pot sta in banca lor si ii .... grija de altii ! Lansind false probleme intre romani.Am tot ce imi trebuie ,cu dl Lazaroiu am o frumoasa prietenie si colaborare ,la fel si cu dl Vali,ce nu am ? Timp destul sa pot pune in practica foarte multe proiecte.Poate ca ampul este inceput si nu este definitivat ,de lehamite nu mai vreau sa postez ce fac .....poate ma lasati in pace sa imi vad de ale mele .....Poate intre timp am facut acte caritabile mult mai importante decit donarea acelui amp neterminat.Poate ca am avut altceva de facut,pentru alti oameni.Poate esti slab (prost) informat ...subiectul a fost propus de mine.Cind voi avea eu chef o sa pun si acel amplificator aici ....la fel poate voi proceda si cu cele la care lucrez acum ,un preu MM si un amp PP + preu MM.

post-176980-0-67294500-1472758545_thumb.jpg

post-176980-0-37031300-1472758557_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Oare de ce unii romani nu pot sta in banca lor si ii .... grija de altii ! Lansind false probleme intre romani.Am tot ce imi trebuie ,cu dl Lazaroiu am o frumoasa prietenie si colaborare ,la fel si cu dl Vali,ce nu am ? Timp destul sa pot pune in practica foarte multe proiecte.Poate ca ampul este inceput si nu este definitivat ,de lehamite nu mai vreau sa postez ce fac .....poate ma lasati in pace sa imi vad de ale mele .....Poate intre timp am facut acte caritabile mult mai importante decit donarea acelui amp neterminat.Poate ca am avut altceva de facut,pentru alti oameni.Poate esti slab (prost) informat ...subiectul a fost propus de mine.Cind voi avea eu chef o sa pun si acel amplificator aici ....la fel poate voi proceda si cu cele la care lucrez acum ,un preu MM si un amp PP + preu MM.

Nu puteai şi tu să dai un răspun la obiect şi să eviţi să baţi câmpii cu mofturile tale?

Omul era curios dacă s-a mai făcut ceva cu acest amp şi în ce stadiu e.Ce faci tu în privat şi ce "oprere de caritate" desfăşori tu nu ne priveştepe noi sau mai pe româneşte "ni se rupe" de ele.Nu vrei să potezi  nu posta., ce mare pierdere. Nea Gogule lasă vrăjeala şi nu mai fi moftangiu.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări