Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe tuburi ELFORUM,colaborare useri audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Inevitabil se ajunge la SE si as putea crede ca nici un topic despre PP, nu va exista vreodata, pacat.

Cat de mult urasc topicul despre SE, atat de mult as dori sa vad unul singur despre PP, in care nimeni, niciodata nu va aduce aminte de SE.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am "impresia/senzaţia" că un amplificator în push-pull clasa A mod-ultraliniar echipat cu câte patru finale EL84 pe canal(rezistenţe de negativare automată separate pentru fiecare catod)echipat cu OT de tip 1650NA  poate deveni foarte bun mult peste amplificatorul sebi_c(referinţa ivocată mai sus lipsită de modul UL şi clasa-A.). Prefer să nu fiu întrebat de ce de tip 1650NA pentru situaţia descrisă(posibil dacă sunt întrebat să nu răspund).

Azi am comandat transformatoarele de iesire si alimentare.Colegul nostru Victor considera aberant acest proiect,pentru ca am impus un "caiet de sarcini",e simplu...nu iti place scrii in alte locuri,cu timpul si banii mei fac ce vreau!!!!
Link spre comentariu

M-am exprimat gresit ... Îl consideram aberant , dar mi-am revizuit opinia .

Interesant, o chestiune aberanta  se poate exprima printr-o revizuire de opinie asta inseamna ca opinia este aberanta...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Interesant, o chestiune aberanta  se poate exprima printr-o revizuire de opinie asta inseamna ca opinia este aberanta...

Mai pe romaneste ,ii place sa linga acolo unde scuipa!
Link spre comentariu

Marius , revizuirea opiniei mele se bazează pe posesia unei cutii cu lămpi finale NIB / NOS 6P3S-E si 6P14P-EV , aberanta este doar concluzia ta :) !

In viitor fii mai ponderat in exprimare , esti bătrân si nu-ti sta bine sa te faci de basme .

Editat de Victor
Link spre comentariu

Nu cred ca o sa intelegi in ce limite te afli :95 , hai sa ne ignoram :da

Nu cred ca o sa intelegi in ce limite te afli :95 , hai sa ne ignoram :da

Nu te obosi sa-mi raspunzi fiindca deja am apasat butonul IGNORE si functioneaza ...

Link spre comentariu

De foarte mult timp mă amuz de aberațiile tale , asa ca poti sa-ti continui experimentele privind ABC-ul lampilor .

La fel voi proceda si eu , dar încearcă sa nu ma mai jignești , este împotriva regulamentului .

Eu nu te ignor , ci te disprețuiesc .

E alegerea mea , datorita modului de comunicare defectuos si inacceptabil pentru nivelul la care pretinzi ca te afli .

Link spre comentariu

Iti respect părerea , pe acest forum nu exista delict de opinie .

Nu doresc sa continuam discutia despre personajul de mai sus , nu se justifică .

Intenționam sa postez schema finalului cu EL84 de la Luxman SQ-N100 , da' tocmai m-am răzgândit .

Cei interesați ii pot multumi personajului de mai sus :) !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări