ababiteodor Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Buna seara meseriasi. Am o intrebare in legatura cu magnetroanele de la cuptoarele cu microunde. As vrea sa stiu daca puterea in W(pe microunde) este data de magnetron sau de transformator ,deci daca la un cuptor de 700w pe microunde se foloseste acelasi magnetron ca la cel de 1400w? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Puterea e dată de toate componentele implicate, traf - diodă redresoare - magnetron.La 1400W și traful este de putere corespunzătoare. Dar merge și un magnetron de la un cuptor de 1400W pus la un traf de 700W, va da puterea corespunzătoare trafului folosit.Am făcut astfel de schimbare la câteva cuptoare. 1 Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 O idee de functionare: http://www.electronica-azi.ro/articol/1387 Link spre comentariu
ababiteodor Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Dar magnetronul de la un cuptor de 700w pus pe unul de1400w ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Se poate încerca, verifici după câteva minute temperatura magnetronului, dar dacă se depășește puterea siguranța termică de pe magnetron va decupla oricum funcționarea cuptorului. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Normal ,difera constructiv iar prinderea este diferita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum