Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Siemens A55

ghimpe--

Postări Recomandate

Telefonul afiseaza: "Telefon dezactivat. BLOCARE RETEA". Aceasta situatie a survenit dupa ce am lasat telefonul la o bunica si un verisor s-a jucat pe el, din cate am inteles a incerat sa introduca un cod (PIN spunea el). Ma gandesc ca a blocat prin cod accesul la retea...Exista vre-o modalitate sa readuc telefonul la viata, fara sa folosesc vre-un cablu special sau sa dau o gramada de bani la un service?Mentionez ca telefonul a mers atat in reteaua Orange cat si Connex pana acum 4 luni de zile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

5

• Yo4You

3

• cniky

2

• schnapy

1

Top autori în acest subiect

ia freia si dai read memory boot cel mai scurt apoi unlock fara sa salveze map vezi-vreau si eu un siemens a55 cica se poate schimba softul cu cel de c55 si ai java pe el si alte chestii gprs :goodman:

Link spre comentariu

Am avut si eu un tel siemens a50 la care imi arata tot asa. Cauza era ca am blocat codul telefonului care n-are nici o legatura cu sim-ul si era selectata si optiunea din settings sa mearga doar cu acea cartela. Mesajul acela imi apare doar cand bag alta cartela. Dupa cate stiu eu nu poti sa deblochezi cu coduri ci doar la service. Costa cam 20 de roni.

Link spre comentariu

@offtopic10 lei... ,si eu sper ca respectivii platesc chiria 1leu/luna , curentu iarasi 1/leu pe luna , si echipamentele + calculator + soft 2 lei. si raman si ei cu 6 lei din care 5 ii dau pe pachetul zilnic de tigari si 1 leu i`l duc acasa seara la familie. :smt064 Scuze ca raspunsul meu nu e lipsit de sarcasm dar nu m-am putut abtine. Gandeste-te ca au si ei cheltuieli, iar afacerea nu e chiar atat de banoasa pe cat pare.

Link spre comentariu

Pai ia-ti altul, prietene, daca e asa o afacere buna.Nu compara bisnitarii pe care nu-i mai vezi a doua oara cu un magazin sau un service care maine e tot acolo, care nu incearca doar sa te fraiereasca.Apropos, iti dau eu un Siemens cu 10ron. Numai ii pui baterie si merge. Vrei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări