Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat electric necunoscut si neidentificat

Vizitator ExtremeEdition

Postări Recomandate

Vizitator ExtremeEdition
Vizitator ExtremeEdition

pai stergeti mesajul acesta cu pozele prea mici, sunt incarcate rau dar au rezolutie 1024 cu 768 cum e si prima care vad ca se vede mare. Si mai stergeti si mesajul lui mistyc din pagina anterioara si raspunsurile mele, desi i-am trimis mesaj privat n-a rasouns, cine stie de ce a intrebat de acel motor

Link spre comentariu

Colegu' ExtremeEdition , folositi programul acesta , aveti un exemplu mai jos , poza initiala a avut 2,31Mb iar dupa reducere 81,2Kb dar se pastreaza rezolutia mare si formatul mare...scuze de off-topic...inclusiv acest post poate fi sters...

post-228380-0-31775100-1421872950_thumb.jpg

Editat de flomar60
Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

E interesant ca poate pastra rezolutia, la mine a fost alta problema si nu mi-am dat seama, am uploadat pozele si apoi copiat linkurile aici toate deodata.

Pun linckurile din nou acum

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Posted ImagePosted ImageAcum se vad mari daca dati click pe ele

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

@Extreme Edition: Placa din PC o puteti identifica dupa codul de omologare FCC.

În primele trei imagini de la #36 aveti un controler pt masinute de curse, gen Carrera (slot racing).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ExtremeEdition

Asta ce cablu o fi?

Cred ca ceva de televizor dar cum ii spune?

Dar acestea din poza astalalta?

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Primul cablu din poza astalalta este un adaptor s-video - audio video. Mufa aia singura rotunda este s-video si intra in iesirea s-video de pe placa video a calculatorului, alelalte 3 mufe, se baga in tv: mufa galbena video, rosie si neagra, audio, left si right.

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Am probat chiar acum, rezultatutul e ca mufa aia mare nu intra in mufa rotunda de placa video (s video sau cum e numita) fiind mult mai mare, dimensiunea sau diamterul sunt egale cu cea de la mufele de casetofn vechi sau de tastatura AT. Am si pus langa o mufa dinaia pt comparatie. Si sunt 4 cabluri de iesire diferit colorate care se potrivesc cu mufele de prelungitor pt boxe audio cum e in poza initiala langa. Acolo 2 mufe erau suprapuse si se vedeau mai putin una din ele

Mai am o mufa adaptor IDE-ATA 133 pt inca o mufa, nu cunosc despre ele

Aici e poza cu comparatia mufelor rotunde si apoi adaptorul ala

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Adaptorul cu mufa P-ATA 133 si mufa Molex pentru alimentare este dintr-un rack pentru harddisk. Rack-ul avea o parte fixa ce se putea monta in calculator langa unitatile optice si avea o parte mobila (un fel de sertar) in care venea pus harddisk-ul. Acel sertar avea in spate mufa aia lunga, iar in interior mufele pentru harddisk.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări