Vizitator Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 http://www.ro-electronica.com/2013/01/amplificator-sc480-50w-rms-cu.html Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Am refacut traseele. Imi pare rau de intarziere. Nici acesta nu imi place cum a iesit dar e mai bine decat anteriorul. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Lasa ca pentru inceput e bine, incepi pe parcurs sa prinzi experienta Important e sa nu ai bucle de masa Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) Am revenit. Am facut schema pana la urma insa testul si reglajul il fac maine pentru ca imi lipsesc condesatori de 120pF si cel de 330pF. Postez si pozele. Cum se face reglajul? Postez inca o data schema. Editat Martie 6, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
zal Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Pui intrarea la masă, pui becuri de 12V/2W în serie pe alimentări sau rez de 1...10 Ohmi/0,25W, setezi iniţial semireglabilul pe rez maximă, alimentezi, observi dacă e în regulă (becurile stinse sau filamentul cel mult roşu slab), verifici deriva la ieşire (ar trebui să nu depăşească +/-50mV faţă de masă)... dacă toate astea sînt în regulă, reglezi şi polarizarea trz finali la valoarea din schemă, ar trebui să meargă reci în gol. Dacă e în regulă, nu oscilează, sau nu ai făcut greşeli şi tensiunile sînt corecte, opreşti, scoţi becurile sau rez de pe alimentări şi îl poţi folosi. E posibil să ai diferenţe de cîţiva mV... zeci de mV între tensiuni, fiind cvasicomplementar, dar se egalizează cu semnal. Link spre comentariu
claw Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 O singura sugestie am ( vrei sau nu vrei sa o iei in considerare e treaba ta) si anume : inlocuieste R19 si R21 cu ceva mai bun (vad ca sunt JINSHAN ) . Am patit-o cu firma asta de kk ...o sa se intrerupa cand iti e lumea mai draga(ca doar am testat) ... Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Nu am alt magazin pe aici. Momentan sa pun schema pe picioare, apoi mai fac schimbari colo , colo. Aveti dreptate dar dupa ce stiu ca e stabila schema fac si modificarile de rigoare. Am testat circuitul si din pacate am tensiuni ridicole: T1 ... 13,3V; T2 ... 2V; T3 ... 0,5V; T4 ... 20V (sunt tensiunile intre baza si emitor la bc-uri; la bd-uri nu am verificat inca). Editat Martie 7, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Am masurat si T5(BD140) si T6(BD139) intre baza si emitor T6 se deschide , da 0,6 volti dar T5 nu se deschide deloc , da 0,04V. Astept niste sfaturi. Link spre comentariu
zal Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Ce treabă ai cu Ube la trz din diferenţial? Ai pe schemă tensiunile. Piesele le-ai verificat înainte? Le-ai verificat poziţia terminalelor la montaj? E un amplif prea simplu ca să greşeşti ceva. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Am reverificat schema de cateva ori, nu pare nimic in neregula. Editat Martie 7, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
zal Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Atunci atenţia se mută către piesele folosite şi cablaj. Întrebare: trz superdiodă de ce are radiator mic? Se încinge? La tensiunea asta de alimentare, trz prefinali pot avea cel mult radiatoare cum l-ai pus pe cel de la trz superdiodă. Atenţie la capsulele TO126, multe au defecte din turnare şi talpa nu e bine izolată de gaură, ideal e să le prinzi cu şuruburi M2,5 şi tub izolator. Editat Martie 7, 2015 de zal Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Nu nu se incalzeste deloc. Am masurat si tranzistorii prefinalii fata de radiator si e bine , sunt izolati(am pus eu folie de mica). Singurele piese ce se incalzesc e tranzistorul T6 BD139 ; rezistenta R16 a trebuit sa o inlocuiesc cu una de vreo 3 W ca sa pot masura ; R17 se incalzeste si ea destul de tare. Tensiunile din schema se masoare fata de masa, nu? Editat Martie 7, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Gata schema functioneaza . Aveam scurt pe cablaj la unul dintre prefinali. Schema e alimentata din 2 ori 22 volti dar totusi asa de incet se aude? ........................ Fara sa vreau in timpul testelor am facut scurt intre emitor si colector in bd139(T8) si am ars un 2n3055 probabil si prefinalul . Am apucat sa ascult vreo 15 minute. Pe moment mai am un 2n3055 intre emitor cu colector(pe un sens; in celaltalt nu) imi da ca si cum as masura intre baza colector baza emitor. Editat Martie 7, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 De ceva vreme ascult doar cu prefinalii (bd139 si bd140) si suna exceptional, are liniaritate nu gluma. A avut dreptate "ZAL" cu recomandarea asta. Link spre comentariu
zal Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Chiar intrasem la idei cu tensiunile alea, deci atenţie mărită. Ascultatul în trz prefinali se poate mai sigur în căşti, altfel nu storci decît o putere mică, limitată şi de R18,20. Ar trebui să scoţi cu trz finali montaţi vreo 20 de waţi/8 Ohmi. .................. Cam toate schemele total simetrice sînt superioare celorlalte, mai trebuie să se convingă şi poporul. Editat Martie 7, 2015 de zal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum