Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem audio Genius SW 5.1 3000

Vizitator mihaii123

Postări Recomandate

Vizitator mihaii123

In urma cu 2 ani, am cumparat sistemul din titlu, de curand, telecomanda lui s-a stricat complet. (nu mai puteam folosi on/off, iar 'butonul' pentru volum nu mai 'raspundea').

Am urmarit cablul telecomenzii pana in interiorul subwoofer-ului si am observat ca se poate scoate telecomanda printr-o capsa unde era conectata mufa. Aveti idee unde as putea gasi o telecomanda de acelasi gen, sau ce as putea face?

Asa arata sistemul:

Posted Image

Telecomanda:

Posted Image

Mufa de conectare: http://i.imgur.com/a62FjK6.jpg

Astept parerile/comentariile voastre.

PS: Sunt din Galati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

1

• dan cod

1

• Adamath_2006

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Pentru butonul on/off o simpla lipitura intre pini il face functional si actionarea on/off o poti face din Subwoofer/Amplificare.

Pentru potentiometru de volum, acolo e mai delicata problema, pentru ca nu prea se gaseste modelul respectiv, cel putin nu pe la noi... Ebay, Amazon... etc.

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

Intrerupatorul on/off probabil se poate inlocui cu un altul destul de usor, iar pentru potentiometru se poate incerca initial o curatare si retensionarea lamelei (nu e garantat succesul, dar uneori se slabeste lamela si nu mai face bine contact). 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări