Vizitator mihaii123 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 In urma cu 2 ani, am cumparat sistemul din titlu, de curand, telecomanda lui s-a stricat complet. (nu mai puteam folosi on/off, iar 'butonul' pentru volum nu mai 'raspundea'). Am urmarit cablul telecomenzii pana in interiorul subwoofer-ului si am observat ca se poate scoate telecomanda printr-o capsa unde era conectata mufa. Aveti idee unde as putea gasi o telecomanda de acelasi gen, sau ce as putea face? Asa arata sistemul: Telecomanda: Mufa de conectare: http://i.imgur.com/a62FjK6.jpg Astept parerile/comentariile voastre. PS: Sunt din Galati. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Se poate repara 100% de cineva care se pricepe.Nu vei găsi de vânzare alta decat întâmplător. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Pentru butonul on/off o simpla lipitura intre pini il face functional si actionarea on/off o poti face din Subwoofer/Amplificare. Pentru potentiometru de volum, acolo e mai delicata problema, pentru ca nu prea se gaseste modelul respectiv, cel putin nu pe la noi... Ebay, Amazon... etc. Editat Noiembrie 24, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Intrerupatorul on/off probabil se poate inlocui cu un altul destul de usor, iar pentru potentiometru se poate incerca initial o curatare si retensionarea lamelei (nu e garantat succesul, dar uneori se slabeste lamela si nu mai face bine contact). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum