alex_serv57 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Cum as putea realiza in mai " in siguranta " . intreruperile atasate mai jos : (Imagini microscop ) Editat Septembrie 7, 2014 de alex_serv57 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu cu letconul cu vârf foarte subțire fac așa ceva. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 La ce temperatura sa setez statia ?Multumesc pentru raspuns . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Daca suportul e de plastic foloseste asta : http://www.ebay.de/itm/Silberleitlack-fur-Leiterbahnen-und-Heckscheibenheizung-Grundpreis-4-30-g-/221515141391?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item339354d10f Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 si prin Romania de unde achizitionez asa ceva . ? Va salut Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Nu stiu cum o gasesti in Romania.Stiu doar ca mai e folosita pt reparatzia rezistentzei de pe luneta de la masina,la refacere trasee intrerupte tastaturi.Important e sa contzina argint pt conductibilitate buna si lacul sa adere bine pe foliile de plastic.Intreaba pe la magazine de piese auto sau la service calculatoare,desi cred ca si la piese electronice o au. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu am o pasta asemanatoare pentru tastaturi ,insa nu cred ca e ok pentru asemenea aplicatii deoarece are o rezistivitate foarte mare .Va salut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum