Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie cineva parametrii T/S la difu asta ?

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• ionut20

1

• George(sb)

1

• ice_shadow

1

Top autori în acest subiect

si eu care credeam ca termenul "yng chun" e un termen folosit la batjocura si nicidecum un brand :rolleyes:

este un brand cu renumeare si marca inregistrata daca nu stiai :supz: ma tem ca va trebui sa-i masori parametrii
Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

Cit de inregistrata o fi ea ca eu nu gasesc nici un site (dar nici unul macar !) in care sa zica ceva de un difuzor (oarecare! nu al meu) de la marca "Ying Chun" sau "Blue Tech" :smt005 Nexus, fac orice, numai spune-mi cum fac sa-i masor :prayer: Nici nu stiam ca se poate asa ceva ....Dar oricum , parca nu-mi vine sa cred ca as putea avea eu o tehnologie incit sa-mi rezulte chiar parametrii aia de fabrica :rolleyes:

Link spre comentariu

Uite mai jos parametrii difului tau. Nu garantez pt ei, dar asa i-am gasit intr-o arhiva cu parametrii mai multor difuri de la KON. :smt003 :smt006YDD250LBB-4 ohmFs = 50, HzQms = 8,268Vas = 57,03 litersXmax = 3, mmQes = 0,843Z = 4, ohmsPe = 45, wattsQts = 0,7652.83-V SPL = 94,61 dB

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări