Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa ecou pentru statii CB / PMR portabile - se merita?

belasajgo

Postări Recomandate

In viitorul apropiat intentionez sa imi cumpar o statie CB portabila si o statie PMR. La statie CB m-am gandit la Alan 42 Multi, la statie PMR m-am gandit la Midland G7, G8 sau G9. La statiile alese de mine, magazinul online de unde vreau sa le comand, ofera posibilitatea de a le cumpara cu placa de ecou Bytrex integrata. Neavand prea multa experienta in domeniu, as vrea sa stiu daca se merita sa iau statiile "imbunatatite" cu placa de ecou sau nu?

Pe internet am gasit filmari cu aceste statii cu placa de ecou si fara (proba de sunet), dar nu imi dau seama daca se merita sau nu, respectiv daca nu cumva deranjeaza ecoul mai mult decat ajuta? Din acest motiv as dori pareri / sfaturi de la persoane care au experienta cu astfel de statii, sau cunosc placa de ecou Bytrex.

Am cautat pe internet dupa informatii despre placile de ecou Bytrex, insa nu am gasit nici scheme, nici instructiuni de instalare. M-ar interesa cum sunt montate aceste placi de ecou, daca se modifica ceva la circuitul statiilor sau doar se adauga placa de ecou prin lipirea firelor pe cablajul statiilor? Adica vreau sa stiu daca in cazul in care odata (dupa expirarea garantiei) vreau sa renunt la placa de ecou, trebuie doar sa dezlipesc firele placii de ecou sau mai trebuie sa modific ceva la circuitul statiilor pentru a le readuce la starea initiala?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belasajgo

3

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă ai ceva voce și le mai și cânți câte ceva celor din trafic, vei fi foarte apreciat  :rade:  Mai trebuie un modulator de voce să se audă ca Darth Vader în Războiul Stelelor și gata circul !  Te miri ce mai scot oamenii să facă un ban..... 

Link spre comentariu

Se zice ca ceilalti care receptioneaza semnalul, aud / inteleg mult mai bine ce se transmite, daca este cu un pic de ecou. Posibil sa fie asa, in mediu cu mult zgomot (in masina / camion). Sunt si statii CB mobile cu aceasta functie integrata, insa am citit ca mai sunt unii care "abuzeaza" de functia ecou si atunci mai degraba deranjeaza. La placa de ecou nu pot regla nimic, de asta mi-i frica nu cumva sa fie mai rau cu ecou decat fara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări