dosa Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 am cumparat de la firma sonic -bucuresti un trafo linii, care s-a dovedit a fi mai prost ca vechiul traf, de la vitacom am luat un tda8174-prost :smt097 spuneti si voi de unde se pot cumpara piese de calitate, ca eu m-am saturat :axe: Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 adevarul ca e din ce in ce mai rau cu piesele.falsuri si shtifturi la tot pasul Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 recuperate ..... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 intradevar Tavi .. cele mai bune piese cu care am avut de-aface... nush cum se face ca pe pietele slabe ajung piese false , este o gramada de aparatura facuta "pe vapor" vorba romanului.. care are piese originale.. desfac un jaf de monitor de 17 " care in 1024 nu tinea nici macar 75 Hz si are conzi nichicon low ESR, tranz de putere fairchild... , si iau la comanda la mare firma nu dau nume .. finalu audio adusi la comanda ... omu spune .. sunt 100% originali( nah ma cunosc cu omu , l-am crezut) si la teste pusca 2 buc..am ras de nebun juma de ora cand am desfacut unu... numa originali nu erau ca sa revin .. nu stiu nici eu de unde mai poti lua piese bune.. am eu pe acasa un personaj ce are un fel de depozit en-gros si aduce piese componente difuri ... direct de prin afara .. nush auzisem ceva de vapoare din singapore... si ce ar avea el teoretic ar fi originale la ce tine de piese.. si pana acu n-am avut probleme cu ce luam de la el.. dar nah... :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum