Vizitator The Good Boy Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Salutare:). Am un Xperia Neo V cu probleme. Anul trecut, dupa ce am facut update la android (updateul oficial de la Sony) nu a vrut sa se mai incarce bateria de la usb (PC si incarcator), detecta ca e bagat la incarcat, dar nu incarca bateria deloc (de pe pc puteam accesa cardul, copia fisiere, etc. asa ca sunt sigur ca nu e problema ca cablul usb sau portul micro usb al telefonului). Ca sa rezolv problema am cumparat un incarcator extern si asa incarcam bateria (am 2 baterii). Acum o saptamana a aparut o alta problema, se incalzeste foarte tare in partea de sus, chiar si cand e oprit (cateodata se incalzeste asa tare incat daca dau capacul de pe spate jos si pun degetul unde este cardul mai mult de 10 secunde nu il pot tine). M-am gandit ca poate e o problema de soft, asa ca am deblocat bootloaderul, am flashuit alt kernel, am instalat alt ROM, iar acum telefonul se misca mai bine ca niciodata, dar tot nu am rezolvat problema:( Am citit pe net si se pare ca e o problema hardware, este vorba de microcipul care decodeaza undele radio (cele de semnal) care e pe duca. Acum sa revin la ceea ce am cerut:D Cum bateria tine acum 2-3 ore in loc de 3 zile, as dori sa ma ajutati cu o schema de regulator de tensiune de 3.5v pentru ca as vrea sa alimentez telefonul de acolo de unde vine conectata bateria ca sa il mai folosesc pe acasa (chiar daca o sa fie in permanenta conectat la priza). As vrea ca regulatorul sa se alimenteze de la 5 sau 12 v (am alimentatoare din astea). Am gasit pe acasa si un LM317T Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este bine ceea ce incerc sa fac:) Multumesc anticipat:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum