Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig P37-540 text ( CUC 5301 )

lebensborn62

Postări Recomandate

Buna seara ,

Am tras in banda acest tv , dar constat ca nu am OSD . Am la dispozitie  3 telecomenzi de Grundig , raspunde la toate . Nu cred ca este in Hotel Mode fiindca sonorul il pot regla la max. , dar nu stiu cum sa fac sa apara OSD-ul ? Ma poate ajuta cineva cu o idee ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

5

• iuliantv

2

• palcu ion

1

• lebensborn62

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

http://tinypic.com/usermedia.php?uo=adkBqYNLlttBSp%2BiGyViWoh4l5k2TGxc

http://tinypic.com/usermedia.php?uo=adkBqYNLlttsunkYtk0NUYh4l5k2TGxc#.VFKmXWcm6ho

La acest grundig am imaginea instabila pe verticalasi flutura cum se vede in poze.Un sfat ar fi binevenit.

dupa cum se vede in poze este desincronizare poate nu gresesc dar asa se vede in poze atunci trebuie schimbati conzi din driver si B+ si bv

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am masurat conzi si n-am gasit decat 2 prin alimentare (primar) si in rest nimic.O sa-i mai iau o data la puricat poate mi-a scapat ceva.Pozele nu sunt prea reusite.As pune un videclip dar nu stiu cum sa-l postez.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am mai schimbat doua condesatoare desii pareau bune,restul sunt bune.Am imaginea instabila pe verticala  si rupta pe orizontala.Sa fie tda8214b ?Vad ca a mai fost schimbat odata.Cateodata se stabilizeaza pe H (mai rar) si este usor instabila pe verticala.

Link spre comentariu

Eu l-am probat numai pe AV de l-anceput si n-a mers.Acum cateva minute l-am pus pe selector si merge perfect.N-am nici telecomanda lui sa intru pe av cu ea.Am mai patit-o eu la alte modele daca nu intram cu telecomanda in av facea figuri.

Link spre comentariu

e defect pe av sau deviceul montat dv pe av era dat pe cvbs ntsc sau ceva de genul,sau am mai intalnit cazuri in care daca cablu de antena nu era montat imagaginea se comporta haotic desincronizare h si v pe av

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am montat un cablu cu scart la tv si cu jack-uri la receiver.Vede mult mai bine ..atat ca se da peste cap si tendinta de a stramba putin imaginea.Oricum m-am lamurit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări