Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ecoul asta omoara lumea ( probleme cu ecoul )

alexu_0687w

Postări Recomandate

imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri la teste ..... si daca nu am fost acolo nu pot sa va dau mai multe detalii cu referire la ecou .... adica cat de tare se auzea si pe ce frecvente

sa-l asteptam pe alex cu mai multe detalii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexu_0687w

4

• adircf

4

• radue

3

• neinvins

3

Top autori în acest subiect

adircf - dar daca pune boxele pe niste mese ?? e buna inaltimea ? cam cat de sus tii tu boxele pe standere ?

mai sus de atata nu le urc si nici nu le las mai jos. nishte poze sa iti dai seama. nu am poze cand am facut sonorizari in sali ca numai acuma am reusit sa imi iau un aparat foto

o poza cu baietii

Posted Image

si una cu fetele

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

da da ce sa zic,cu ce sa incep daca mai sunteti pe aici, in sala aia sau adunat cam 200 insi maxim, era o platforma care sa ridicat 1 m, si ea bine cu inaltinemea zic eu,ecoul a cam disparut ,mai faceau aia galagie era bine,putere aveam zic eu la 2 x 200w pe boxele astea si asa un spl era sunet, si a fost bine, dar ma chinui si eu sami fac niste seteliti de 15" pe 2 cai cu un e150 (300w 8 ohmi PA) si sa folosec boxele astea la puterea lor sa mor io distrug geamurile :d

Link spre comentariu

bine teoretic la spart geamuri ca nu as da bani pe asa ceva,eu as da bani pe altele mixere,difuri si alte accesorii de astea dar daca imi mai fac 2 sateliti de 15 ' pe 2 cai pot sa zic ca is bazat cu sunetul + calitate :d

Link spre comentariu

Pentru sa dispara ecou va sfatuiesc sa scrieti pe usa ca intarea doar cu haina de cojoc. Si eu am o mica problema chiar la scoala in sala unde se tin petrecerile. Sala este plina de geamuri si in spatele salii este un zid din lemn.Eu va sfatuiesc sa dati mai multe medii si inalte si mai putzin bas

Link spre comentariu

la ocou e naspa daca e pe frecvente joase, el se izbeste cu capul de peretii salii si acopera inaltele ca frecventele joase is de mai lunga durata si atunci scoti bass si reglezi in asa fel incat sa u se auda pre naspa pe inalte si medii mai scazi volum, dar daca in sala e ceva lume si nu ai prea mult sunet sau e numai bun cat sa acoperi nu o sa se mai observe ecoul si in plus ii si acoperi cu sunet :d

Link spre comentariu

Eu va sfatuiesc sa dati mai multe medii si inalte si mai putzin bas

pai de ce sa dati la medi si inalte ?Ca sa fie ecou si mai mare ?Ia gnaditi un pic inainte sa scrieti ceva :yawinkle: :smt006 :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări