adi_0106 Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri la teste ..... si daca nu am fost acolo nu pot sa va dau mai multe detalii cu referire la ecou .... adica cat de tare se auzea si pe ce frecvente sa-l asteptam pe alex cu mai multe detalii Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 adircf - dar daca pune boxele pe niste mese ?? e buna inaltimea ? cam cat de sus tii tu boxele pe standere ? mai sus de atata nu le urc si nici nu le las mai jos. nishte poze sa iti dai seama. nu am poze cand am facut sonorizari in sali ca numai acuma am reusit sa imi iau un aparat foto o poza cu baietii si una cu fetele Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 da da ce sa zic,cu ce sa incep daca mai sunteti pe aici, in sala aia sau adunat cam 200 insi maxim, era o platforma care sa ridicat 1 m, si ea bine cu inaltinemea zic eu,ecoul a cam disparut ,mai faceau aia galagie era bine,putere aveam zic eu la 2 x 200w pe boxele astea si asa un spl era sunet, si a fost bine, dar ma chinui si eu sami fac niste seteliti de 15" pe 2 cai cu un e150 (300w 8 ohmi PA) si sa folosec boxele astea la puterea lor sa mor io distrug geamurile Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 sa folosec boxele astea la puterea lor sa mor io distrug geamurile Mai ai mult pana spargi geamurile. Eu am spart cu asta 2 geamuri intr-o sala. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=16666 Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 bine teoretic la spart geamuri ca nu as da bani pe asa ceva,eu as da bani pe altele mixere,difuri si alte accesorii de astea dar daca imi mai fac 2 sateliti de 15 ' pe 2 cai pot sa zic ca is bazat cu sunetul + calitate Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Pentru sa dispara ecou va sfatuiesc sa scrieti pe usa ca intarea doar cu haina de cojoc. Si eu am o mica problema chiar la scoala in sala unde se tin petrecerile. Sala este plina de geamuri si in spatele salii este un zid din lemn.Eu va sfatuiesc sa dati mai multe medii si inalte si mai putzin bas Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 la ocou e naspa daca e pe frecvente joase, el se izbeste cu capul de peretii salii si acopera inaltele ca frecventele joase is de mai lunga durata si atunci scoti bass si reglezi in asa fel incat sa u se auda pre naspa pe inalte si medii mai scazi volum, dar daca in sala e ceva lume si nu ai prea mult sunet sau e numai bun cat sa acoperi nu o sa se mai observe ecoul si in plus ii si acoperi cu sunet Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Eu va sfatuiesc sa dati mai multe medii si inalte si mai putzin baspai de ce sa dati la medi si inalte ?Ca sa fie ecou si mai mare ?Ia gnaditi un pic inainte sa scrieti ceva :yawinkle: :smt006 :smt005 Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Pai ce prost mai sunt si io vroiam sa scriu invers. Pai nu degeaba trebuie pus mai multa fonoabsoarbant is in sateliti in sub nu atata. Scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum