alexu_0687w Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 am fost cu 2 boxe cu hp 18 w full range si era un ecou naspa daca ajungeam spre maxim cum fac sa l mai diminuez daca nul scot din sala aia de sport Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Nu poti...Pur si simplu nu ai cum :smt006 Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 imbraci toata sala in lemn in zig zag .. asa ceva am vazut pe discovery.pt ca sa imprastie undele care lovesc pertetii .. pt ca acestea sa nu se reflecte si sa faca ecou ..daca am gresit cu ceva, scuze .. dar parea logic ce am vazut acolo :smt006 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Se numeste camera anecoica. Si e cam greu sa faci asa ceva :goodman: Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 asa .. msmsstiu ca e greu .. dar omul vrea sa scape de ecou .. asa ca am propus o varianta :partyman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 era vorba de o sala de sport .... si pot sa va zic din surse sigure ca e sala de sport a unui liceu din Iasi .... deci orice mari modificari a salii ies din discutiealex - problema e cam nasoala ... sincer nu m-am gandit la asta cand ti-am propus sonorizareaoare cand va fi sala plina de oameni - tot la fel se va auzi ? Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 cand e multa lume acolo se aude altfel.din cate stiu ecou o sa mai scada. Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 din cate stiu eu ecoul o sa fie acelasi pt ca o sa fie aceiasi pereti care o sa reflecte undele sonore (fizica clasa 11)fiind o mare d oameni, care vrand-nevrand fac galagie o sa acopere in mare parte ecoul .. asa ca o sa se auda mai slab .... dar in teorie acesta exista la aceeasi intensitate` Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Intr-adevar o sa mai scada, pt ca si persoanele absorb undele sonore, dar problema se pune la modul urmator: cat de mare e sala si cate persoane o sa intre in ea.Indiferent de pozitia boxelor nu o sa scapi de ecou ( poate doar daca la pui cu hornul lipit de podea ) pe partea de inalte.Pe partea de bas nu prea poti sa-ti faci probleme, pt ca se formeaza unde statioarea care pt unii inseamna bas mishto.Dar problema o sa fie la inalte.Persoanele o sa absoarba reflexiile care normal ar avea loc cu podeaua, dar in afara de podea sa nu uitam ca mai sunt inca vre-o cativa pereti, si unii dintre ei teoretic nu prea au legatura cu podeaua...Oricum succes ! :smt006 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 pai lojic ca o sa sune mai calumea cand e lume in sala aia. Va spun din proprie experienta. si eu am avut de-a face cu sali la care acustica salii a fost neglijata in timpul proiectarii sau asa ceva...cand se umple sala, nu mai "reverbereaza" in halul ala, numai ca la tine e c-am nasol ca ai spus ca ai fullrangeuri cu hp18w. de aici imi dau seama ca sunt mari si nu le poti pune pe standere :smt003 , ca daca se umple sala, v-a trebui sa insisti cu volumul. :smt006 Link spre comentariu
DorinD Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 am fost cu 2 boxe cu hp 18 w full range si era un ecou naspa daca ajungeam spre maxim cum fac sa l mai diminuez daca nul scot din sala aia de sportIncearca cu boxele amplasate doar intr-un colt al salii si nu pe mijlocul ei asa cum banuiesc c-ai facut atunci. Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 ce mai ai inafara de hp18w in boxele alea? :smt017 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 ar fi bine sa ai si ceva sa le ridici pe standere. Eu nu ma duc niciodata fara ele... si fac treaba buna :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 vad ca alex nu mai raspunde .... dar pot sa o fac eu in locul lui - in cunostinta de cauza FIXVID - full-range-urile cu hp18w au ca medii de 10" (selenium QSL 10P20 sau QSL 10P30 nu stiu sigur care) si ca tw - PHT408 sunt filtrate pasiv cu filtre proiectate de DjDNA adircf - dar daca pune boxele pe niste mese ?? e buna inaltimea ? cam cat de sus tii tu boxele pe standere ? Snake sala este o sala normala de sport ... cat un teren de baschet ... iar persoane - nu se stie sigur .... Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 inaltele si mediile ar fi bine sa fie deasupra capetelor, ca sa nu fie absorbite, dar in cazul acesta mai bine daca sascrifici din medii si inalte decat sa ai ecoul ala deranjant :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum