sckump Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 cine ma poate ajuta sa imi recomande niste filtre de sunet cat mai bune, pe 3 cai, cu frecventa de taiere preferabil 400 hz( minim 12 db/octava) si respectiv 5000-6000 Hz( minim 18 db/octava). As fi dispus sa ofer pana in 1,5 mil bucata, dar sa fie ceva de capul lor. Stie cineva de cele de la Senia de vreo 600 watt putere maxima, la vreo 880 lei bucata daca sunt de ceva? Cine imi poate recomanda altele mai bune? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Nu te supara si nu mi-o lua in nume de rau da tu ce tot pui aceeasiintrebare peste tot ? :axe: ori ai ceva defecte pe la mansarda...si nu poti intelege ceea ce unii tot iti repeta...ori nu prea imi dau seama care-i spirla...E asa de greu sa trimiti un mesaj privat unui care se ocupa cu asa ceva ( ai primit nume de persoana care se ocupa cu asa ceva ) ? sau nu sti sa folosesti mesageria ? :axe: Link spre comentariu
sckump Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 scuze de insistenta... insa nu as vrea unul facut de cineva care habar nu am eu ce stie respectivul sa faca. Eu as vrea un sfat in legatura cu ceva facut de vreo fabrica care are intradevar da garantia pe produsul pus la vanzare. Stii asa ceva?DAca nu sorry de mesaj Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Ai mesaj privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum