Vasi Mihalca Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Salut, Caut magazine de unde sa cumpar cutite de strung in Cluj sau Baia Mare. Ma intereseaza cutite cu placuta si cutite din HSS gata profilate. Stiu doar de Mafcom. Am un strung mic si imi trebuie cutite de 10*10 sau 12*12. In cazul in care nu e 'legal' sa se posteze nume de firme pentru a nu se face publicitate, astept un mail pe [email protected] Mersi, Vasi Link spre comentariu
DanuAL Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Preturi mai bune decat la firma mentionata de tine, nu gasesti nici la producator/ex. producator, ca si-or inchis usile si cei de la Romseh in domeniul asta! Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Septembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Sunt ok preturile, problema e ca la dimensiuni asa mici nu prea gasesc ce caut. Link spre comentariu
almarghi Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 au incepand cu 6x6 mm http://www.sculesiechipamente.ro/cutite-strung-12382/ Link spre comentariu
alin 105 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Eu de la Mafcom iau cutite de 12x12 Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Si eu am luat de acolo dar tine cont ca nu sant ascutite ,trebuie sa la ascuti tu,tot acolo am gasit cele mai ieftine cutite de otel rapid de pe la noi. Din 6x6 mm mi-am facut cutit de strunjit interior si merge bine dar cu avans mic si nu iau mult la o trecere(0,2mm o data). Editat Septembrie 4, 2014 de mihaighe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum