Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator auto SOUNDLAB 100Wx4CH CPA 504

undertaker fenomenul

Postări Recomandate

salutare! dupa multe cautari am gasit acest amplificator, spunetimi daca este bun pentru un bass profund nu bubuieli 

SOUNDLAB 100Wx4CH CPA 504. ARE clasa A, randament de 50% sau mai jos eu nu inteleg urmatoarea chestie de ce pe el scrie 100wx4ch cand el in in spare are L GNG R pentru FRONT si  la REAR spate are -L+ -R+. si la front si la rear scrie GRIDGE subwooferu se pune la rear este posibil sa scoata cei 400w la alimentarea de 12v si doua sigurante de cate 30 de amperi amplificatorul acuma mai are una de 30A asa mi-a zis tipul de la care vreau sa o iau acuma eu nu stiu daca sigurantele ei originale sunt de cate 30A  eu am vazut poze pe net si sigurantele avea alta culoare dar nu stiu daca are acelasi amperaj . pe mine ma intereseaza sa imi scoata 200w reali pe iesirile din spate REAR. ar putea sa scoata cei 400w la alimentarea de 12V si 60A. stima!

post-235060-0-80798500-1409766741_thumb.jpg

post-235060-0-70551700-1409766765_thumb.jpg

post-235060-0-95946000-1409766838_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• undertaker fenomenul

4

• zal

1

• George

1

• valentonx

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1. Ampliful acela e în clasă AB, cum sînt 99% din amplifurile produse azi, aia cu ''clasa A'' e de reclamă.

2. Consultă datele amplifului ca să vezi cît coboară în banda de frecvenţă, acele ''bubuieli'' sînt specifice sistemelor cu x.1 canale, respectiv sabufăru.

3. GRIDGE e de fapt BRIDGE, adică ptr funcţionare în punte.

4. Ai ideie ce înseamnă 200W reali?

Link spre comentariu

Imi cer scuze ca am scris gresit bridge dar ma grabeam ca a doua zi trebuia sa imi trimeata amplificatorul.Pai pana la urma erea bun acel amplificator pentru ce vream eu adica un bass profund si clar ca mam saturat de bubuieli din partea amplificatorului care il am acuma. Daca ar fi sa cumpar acuma un amplificator auto din ce clasa sa fie si ce marca pentru a avea acel bass ''cald'' si profund , dupa ce criteri sa ma iau si ce putere sa aiba ?

Link spre comentariu

Basul de care vorbesti tu este in cea mai mare masura oferit de calitatea si tipul difuzoarelor si in general este obtinut cand amplificatorul nu are filtre care taie intentionat din gama de frecvente 20Hz - 20KHz !

Degeaba ai un tub de bass in portbagaj cu un difuzor de 10 inch ca nu faci nimic cu orice tip de amplificatory ar fi !!! tot numai huruieli o sa se auda !

Ar mai fi o problema unde vrei sa se auda frumos , in interiorul masinii s-au afara !

Daca portbabajul e complet inchis fata de suprafata masinii e putin probabil sa ai parte de auditia pe care o doresti

Link spre comentariu

Eu vroiam sa pun acest amplificator in casa pentru acel bass care il caut de mult auzisem pe net ca amplificatoarele din clasa A se aud cel mai clar. In legatura cu filtrele la amplificatoare auto daca ele au filtru de bass de la 50 hz pana la 200- 250 hz eu mai pot sa aud frecventele sub 50 hz? Da daca pun la amplificator un filtru care taie la 80 hz sar rezolva problema frecventelor joase , sau pana la ce frecventa se aude cel mai bine un subwoofer? La mine acuma se aude acel bass care vibreaza tot ce se afla prin casa si este si stresant , cum pot rezolva problema ? Subwoofreu lam facut eu cu un difuzor de 15 inch. Va multumesc!

Link spre comentariu

Posted ImagePosted ImagePosted Image

subwooferu are 77 cm lungime 43 inaltime si 44 latime. portul de bass reflex este de 13,5 cm adancime si de 12cm latime difuzoru este 

Alien AN-0815 4ohm de pe mivarom 

spunetimi si mie daca sunt bune aceste dimensiuni si portul de bass reflex, el are bass in el de i-mi zguduie toate geamurile mi se misca si usa de la cuptoru sobel cand ii dau drumu dar pe mine ma deranjaza ca nu are in el bassu ala profund care se simnte in piept bassu acela scurt nu lung 

poate sa fie si din cauza amplificatorului 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Eu vroiam sa pun acest amplificator in casa pentru acel bass care il caut de mult auzisem pe net ca amplificatoarele din clasa A se aud cel mai clar. In legatura cu filtrele la amplificatoare auto daca ele au filtru de bass de la 50 hz pana la 200- 250 hz eu mai pot sa aud frecventele sub 50 hz? Da daca pun la amplificator un filtru care taie la 80 hz sar rezolva problema frecventelor joase , sau pana la ce frecventa se aude cel mai bine un subwoofer? La mine acuma se aude acel bass care vibreaza tot ce se afla prin casa si este si stresant , cum pot rezolva problema ? Subwoofreu lam facut eu cu un difuzor de 15 inch. Va multumesc!

Pai daca de ex. setezi filtrul la 50 Hz ( Lpf), auzi frecvente pana la aceasta valoare. Subsonicul este cel care nu-ti permite sa asculti frecvente sub valoarea setata. Eu sunt curios la ce valoare o fi setat subsonicul la amplificatorul tau ?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări