Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tip leduri

Vizitator rosuvladut

Postări Recomandate

Vizitator rosuvladut

Salutare!Am cumparat un set de stopuri cu led pentru un autoturism VW Bora.Problema e ca mai multe led-uri sunt arse si nu am gasit sa cumpar la magazinele de electrice din zona.As putea gasi undeva online acest tip de led-uri?Am atasat pozele mai jos.

Va multumesc!

post-236107-0-92130200-1409748242_thumb.jpg

post-236107-0-27379600-1409748256_thumb.jpg

post-236107-0-87477300-1409748257_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

5

• marius_3004

2

• AlpHso

1

• yo7lhe

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt leduri superflux Piranha, se găsesc acolo unde a indicat colegul, dar și pe la alte magazine.În cel mai rău caz se pot înlocui cu altele având caracteristici asemănătoare, mai ales fluxul luminos și unghiul mare de dispersie contează acolo.Se ard de obicei din cauza supraîncălzirii provocate de aglomerare și de lipsa unor simple diode Zenner de protecție care le pot proteja de vârfurile de tensiune ce apar pe instalațiile auto inevitabil.

Link spre comentariu

S-ar putea să găsești pe forum colegi care au ceva asemănător, se găsesc module cu trei leduri pentru iluminat reclamele.Știu sigur că s-au vândut astfel de module.

Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut

S-ar putea să găsești pe forum colegi care au ceva asemănător, se găsesc module cu trei leduri pentru iluminat reclamele.Știu sigur că s-au vândut astfel de module.

Doar cu 2 nu se gasesc?

Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut

Ai grija ce iei, sa nu fii obligat sa le schimbi mereu.

M-am pacalit si eu cu LED-uri ieftine care au murit in cateva zeci de ore.

P.S nu vreau sa fac reclama sau antireclama.

Doar acolo am gasit rosii de 3mm,daca o sa moara repede o sa cumpar altele mai bune data viitoare.

Link spre comentariu

Bănuiesc că la stopuri nu se ard din cauza supraîncălzirii, cât din cauza unor supratensiuni tranzitorii.Pune în paralel cu fiecare stop măcar un Zenner de 16V la 1W. 

Link spre comentariu

Depinde cum sunt înseriate în stopuri, așa poate pune și un stabilizator de 12V, problema e că trebuie să aibă și ceva  răcire adecvată și ar trebui pus în altă parte....cam incomod.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Armenia

Salut tuturor imi trebuie niste smd pentru becurile din bord si is acest model din cate am cautat pe internet nu gasesc prin ro sau nustiu eu ce sa caut daca aveti idee ce model sunt astept un raspuns si raman dator ....

http://www.pdfdoc.info/displays-amp-optoelectronics/leds-amp-led-accessories/visible-leds/led-sideled-blue-470nm-lb-a6sg-t1u2-35-765-0514

Unde as putea gasi acest tip de smd  ?

Editat de Armenia
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări