Vizitator rosuvladut Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Salutare!Am cumparat un set de stopuri cu led pentru un autoturism VW Bora.Problema e ca mai multe led-uri sunt arse si nu am gasit sa cumpar la magazinele de electrice din zona.As putea gasi undeva online acest tip de led-uri?Am atasat pozele mai jos. Va multumesc! Link spre comentariu
marius_3004 Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Daca nu ma insel aici gasesti asa ceva.Sper sa nu se considere reclama.Sunt asa numitele leduri piranha cred.Poti cauta dupa denumirea asta. Editat Septembrie 3, 2014 de marius_3004 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Sunt leduri superflux Piranha, se găsesc acolo unde a indicat colegul, dar și pe la alte magazine.În cel mai rău caz se pot înlocui cu altele având caracteristici asemănătoare, mai ales fluxul luminos și unghiul mare de dispersie contează acolo.Se ard de obicei din cauza supraîncălzirii provocate de aglomerare și de lipsa unor simple diode Zenner de protecție care le pot proteja de vârfurile de tensiune ce apar pe instalațiile auto inevitabil. Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Multumesc de informatii,am reusit sa gasesc aici:http://www.niden.ro/422-led-uri-flux de 3mm cum aveam nevoie. Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Nu am putut da edit.Mai am nevoie de vreo 3 placute din astea,se gasesc pe undeva? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 S-ar putea să găsești pe forum colegi care au ceva asemănător, se găsesc module cu trei leduri pentru iluminat reclamele.Știu sigur că s-au vândut astfel de module. Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 S-ar putea să găsești pe forum colegi care au ceva asemănător, se găsesc module cu trei leduri pentru iluminat reclamele.Știu sigur că s-au vândut astfel de module. Doar cu 2 nu se gasesc? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Nu am văzut încă plăcuțe cu două leduri, probabil sunt un caz particular.Dar nu cred că ar fi o mare problemă să le adaptezi. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Multumesc de informatii,am reusit sa gasesc aici:http://www.niden.ro/422-led-uri-flux de 3mm cum aveam nevoie. Ai grija ce iei, sa nu fii obligat sa le schimbi mereu. M-am pacalit si eu cu LED-uri ieftine care au murit in cateva zeci de ore. P.S nu vreau sa fac reclama sau antireclama. Editat Septembrie 4, 2014 de yo7lhe Link spre comentariu
Vizitator rosuvladut Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Ai grija ce iei, sa nu fii obligat sa le schimbi mereu. M-am pacalit si eu cu LED-uri ieftine care au murit in cateva zeci de ore. P.S nu vreau sa fac reclama sau antireclama. Doar acolo am gasit rosii de 3mm,daca o sa moara repede o sa cumpar altele mai bune data viitoare. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Bănuiesc că la stopuri nu se ard din cauza supraîncălzirii, cât din cauza unor supratensiuni tranzitorii.Pune în paralel cu fiecare stop măcar un Zenner de 16V la 1W. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Oare daca ar pune un stabilizator la 9v si ar modifica rezistenta de alimentare?Intreb si eu... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Depinde cum sunt înseriate în stopuri, așa poate pune și un stabilizator de 12V, problema e că trebuie să aibă și ceva răcire adecvată și ar trebui pus în altă parte....cam incomod. Link spre comentariu
Vizitator Armenia Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 (editat) Salut tuturor imi trebuie niste smd pentru becurile din bord si is acest model din cate am cautat pe internet nu gasesc prin ro sau nustiu eu ce sa caut daca aveti idee ce model sunt astept un raspuns si raman dator .... http://www.pdfdoc.info/displays-amp-optoelectronics/leds-amp-led-accessories/visible-leds/led-sideled-blue-470nm-lb-a6sg-t1u2-35-765-0514 Unde as putea gasi acest tip de smd ? Editat Octombrie 16, 2014 de Armenia Link spre comentariu
AlpHso Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Vezi ca au astia de la Rs-online: http://ro.rsdelivers.com/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum